62
None

Albastrul care dezinfectează

 • Infecţia urinară este una dintre condiţiile patologice frecvente, întâlnită cu incidenţă mai mare la femei, din cauza particularităţilor anatomice, în special vecinătatea între orificiul urinar şi anus.
 • 50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de o formă de infecţie urinară, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii.
 • Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesivă la frig, litiaza renală, infecţiile genitale, diabet.

     Pentru prevenirea şi tratarea infecţiilor urinare, Fiterman Pharma a creat Uractiv capsule.  

 • URACTIV capsule conţine cantităţi atent şi corect evaluate de: extract de strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), standardizat în arbutină 20% - 175 mg şi albastru de metilen (Methylthioninium Chloride) - 15 mg.
 • Albastru de metilen (Methylthioninium Chloride) este un principiu farmaceutic folosit, în mod tradiţional, în prevenirea şi tratarea infecţiilor urinare, datorită proprietăţilor dezinfectante, antiseptice şi antibacteriene la nivelul tractului urinar.
 • Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi) este o plantă utilizată de secole de popoarele din zona rece a emisferei nordice pentru tratarea infecţiilor urinare. Studiile clinice au confirmat eficacitatea acesteia, acţiunea fiind asociată arbutinei, component major din frunzele plantei, căruia i se datorează efectul antimicrobian şi antiinflamator.
 • Uractiv este indicat în tratamentul afecţiunilor inflamatorii moderate şi uşoare ale tractului urinar inferior: cistite, uretrite, în prevenirea infecţiilor urinare recidivante, în prevenirea extinderii infecţiei la nivelul tractului urinar superior precum şi a complicaţiilor, în tratamentul microlitiazei renale.

    

     CUM ACŢIONEAZĂ URACTIV

     Uractiv acţionează ca un bactericid, antiinflamator şi diuretic. Prin cumulul acţiunilor principiilor active se realizează diminuarea rapidă a simptomatologiei:

 • Calmarea durerilor şi iritaţiei de la urinare
 • Distrugerea şi eliminarea bacteriilor responsabile de infecţia urinară  
 • Eliminarea microcalculilor şi prevenirea formării litiazei urinare
 • Limpezirea urinei şi reducerea mirosului neplăcut cauzat de infecţii
 • Prevenirea recidivelor şi complicaţiilor
 • Albãstreste urina datoritã albastrului de metilen.

 

                              

Inhibarea antimicrobianã a levurii Candida albicans (in locul de 0,26 x107 UFC/ml) în mediu solid de cãtre URACTIV.      

    

      

Inhibarea antimicrobianã a levurii Candida albicans (inocul de 0,26 x107 UFC/ml) în mediu solid de cãtre URACTIV

 

     Rezultatele testelor de laborator au arătat că URACTIV are acţiune bactericidă împotriva Escherichia coli, cel mai frecvent incriminată pentru apariţia infecţiilor urinare (85% din cazuri), dar şi asupra levurii Candida albicans.     

    Inhibarea antimicrobiană a Escherichia coli (inocul de 0,75 x107 UFC/ml) în mediu solid de către URACTIV.  

   Inhibarea antimicrobiană a levurii Candida albicans (inocul de  0,26 x107 UFC/ml) în mediu solid de către URACTIV.  

 

www.fitermanpharma.ro

www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

Comentarii


pantia livia

dupa epuizarea celor 14 zile la cat timp se poate relua tratamentul?

Nov. 7, 2016, 5:48 p.m.
5
1

Oanea Marusia

Buna ziua,am luat tratament cu uractiv forte 14 zile,.Am o uretrită ,cistita ,fac și pielonefrita provocate de e.coli..Ce pot sa iau o perioada mai îndelungată din gama uractiv?am luat și 7zile ciprofloxacina ,așa a indicat antibiograma.M-am saturat de antibiotice!!!La cât timp pot sa iau iarăși uractiv forte?

Oct. 22, 2017, 3:13 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha