None

Alternativa herbala importanta

Tratamentul profilactic constituie fără dubiu soluţia optimă în cazul aterogenezei. Dieta alimentară ca şi administrarea profilactică de produse herbale reprezintă o alternativă viabilă pentru încetinirea îmbătrânirii arborelui vascular. Infralipid U cuprinde substanţe ce intervin activ în scăderea lipidelor din sânge ca şi în protejarea endoteliului vascular. Acţiunea păducelului asupra circulaţiei coronariene şi cerebrale se datorează pigmenţilor antocianici cât şi derivaţilor flavonici, acizilor triterpenici sau compuşilor heptahidroxi flavoni, glicozidici. Acest fitocomplex induce o mai bună circulaţie la nivelul coronarelor având ca rezultat scăderea predispoziţiei la accesele de angor ca şi înlăturarea tulburărilor coronariene subiective.

După consumul de usturoi (Alium Sativum) se constată o scădere semnificativă a colesterolului, trigliceridelor, β – lipoproteinelor şi a fosfolipidelor serice.

Acţiunea asupra lipidelor serice se instalează în timp, motiv pentru care tratamentul trebuie să dureze între 3-6 luni. Administrarea acestui produs pe perioade îndelungate nu prezintă riscul apariţiei unor efecte secundare. Se recomandă 3-6 cp/zi înainte de masă.

Pot fi folosite diferite asocieri precum: infralipid + normoton (hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă), infralipid U + ascotensin (hipertensiune).

Infralipid se poate adminsitra la orice vârstă. Cei cu lipidogramă nefavorabilă pot începe tratamentul de la o vârstă de 25-30 ani cu monitorizarea tabloului chimic.

Pacientul cu antecedente (rude apropiate decedate la vârste tinere prin infarct miocardic) pot fi de asemenea beneficiari reali ai acestui tip de tratament.

Pentru date suplimentare puteţi apela nr.de telş232 63 29, 0744 622 587, farmacist primar Miora Duvlea, Farmacia Afina.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha