30
None

CUM A REUȘIT UN PACIENT SĂ SCAPE: de durerile epigastrice, disconfort abdominal cu balonare, stare de anxietate și nervozitate, cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed!

Pacient în varstă de 49 ani se prezintă la Clinica Sciencemed București pentru următoarele simptome:
- durere epigastrică (în coșul pieptului), resimțită ca o arsură sau foame dureroasă, apărută la 30 minute după ingestia de alimente;
- durere în etajul abdominal superior ce apare în timpul nopții și îl trezește din somn între orele 3 – 4 a.m.
- senzație de grețuri și vărsături post – alimentare;
- disconfort abdominal cu balonare;
- scădere ponderală
- durere de genunchi la urcatul și coborâtul scărilor;
- tulburări de somn;
- stare de anxietate și nervozitate;

În medicina clasică a fost diagnosticat cu ulcer gastric și gonartroză, afecțiuni pentru care a primit tratament periodic timp de 3 ani.
În clinica noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția și recidiva simptomelor și al dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanță a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, aparatului digestiv, endocrin, osteo-articular și sistemului nervos central. Electrosomatografia interstițială a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul stomacului, intestinului subțire, pancreasului, ficatului, colonului, oaselor membrelor superioare și inferioare, coloanei și sistemului nervos.
Medicina integrată Sciencemed tratează toate aceste dezechilibre care constituie cauza principală a afecțiunilor pacientului.
În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalității pacientului și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emoțional și tratament gemoterapic și fitoterapic pentru toate afecțiunile prezentate.
După 2 luni de tratament și 10 ședințe de echilibrare energetică, pacientul este mult mai calm, starea de anxietate s-a ameliorat cu 90%, s-au remis durerile de genunchi, a dispărut senzatia de disconfort abdominal, nu mai prezintă senzație de grețuri, vărsături și balonare post – prandială. Pacientul doarme mai bine, nu se mai trezește din somn cu dureri abdominale, nu mai prezintă dureri epigastrice după ingestia de alimente.
Medicina integrată se adresează cauzelor care au condus la apariția afecțiunilor fizice și ține cont în terapie de personalitatea pacientului.

www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în România:
București  0723175208
Buzău 0735779330
Cluj 0740204633
Timișoara 0728053976Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha