1
None

ALERGISALM™ Sănătate fără alergii

Pe măsură ce se apropie primăvara, vremea se încălzește, florile înfloresc și copacii revin la viață. Există o dorință înnăscută de a ne alătura naturii în reînnoirea și renașterea ei! Acest sentiment este un răspuns natural, având în vedere că trupurile noastre tocmai au ieșit din sezonul rece sau kapha, cunoscut pentru creșterea elementelor pământești și a „apei grele și lipicioase” din organism. Acest lucru duce la un foc digestiv amortizat sau agni. În plus, există multe iritante naturale în aer - fie că este vorba de polen, praf sau altele - încât organismele  noastre le recunosc ca toxine sau ama. Cu un foc digestiv slăbit, toxinele nu numai că „locuiesc”, ci și se dezvoltă în greutatea lui kapha, construind în continuare elementele de apă și pământ, în special în sângele nostru și în fluidele corpului.

Adevărul este că mulți dintre noi nu au un foc digestiv perfect, deci nu este deloc neobișnuit ca majoritatea populației să aibă un anumit nivel de iritare ocazională în acest sezon. Soluția constă în refacerea focului digestiv, curățarea sângelui și a limfei și înlăturarea cu succes a kapha și a toxinelor din organism. În acest scop, recomandăm o combinație de curățare care va întări focul digestiv și va muta excesul de kapha cu ajutorul plantelor și suplimentelor pentru sănătatea pulmonară și respiratorie.

Suntem mândri să vă prezentăm produsul nostru, ALERGISALM™, care este destinat să ofere suport respirator pentru iritații sezoniere obișnuite si nu numai. Această formulă superioară sprijină un răspuns antiinflamator sănătos la schimbările sezoniere și prezintă proprietati pentru a curăța ușor sângele și limfa. Suplimentul alimentar ALERGISALM™ conține un amestec de plante care contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice normale la nivel cutanat, ocular, respirator și digestiv la contactul cu alergenii din mediu sau alimentație. Combinația de plante din ALERGISALM™ susține detoxifierea hepatică prin eliminarea toxinelor din organism pe cale renală și intestinală. Fitonutrienții din plante susțin echilibrarea și funcționarea normală a sistemului imunitar și adaptarea la condițiile de mediu.

Viola tricolor (Trei fraţi pătaţi)- Planta conţine saponine triterpenice pentaciclice, uleiuri volatile, un alcaloid (violină), flavonozide (viola- cvercetinozidă identică cu rutozida), antocianozide, mucilagii, vitamine A, C, betacaroten şi taninuri. Este benefică în ameliorarea problemelor alergenice cum ar fi: afecţiuni respiratorii însoțite de alergii (rinită alergică, astm bronşic,traheite, bronşite, faringite, orice afecţiune care evoluează cu tuse cu expectoraţie), alergii digestive, intoxicații diverse, deficienţe imune etc.

Ziziphus jujuba- Jujube este una dintre cele mai bune surse de antioxidanți, cum ar fi vitamina C și vitamina A. Acest efect antioxidant este benefic în numeroase tulburări ale organismului, precum și în reducerea stresului asupra sistemului imunitar și limfatic. Antioxidanții ajută la neutralizarea radicalilor liberi, responsabili pentru numeroase afecțiuni. Saponinele și alcaloizii conținuti în fructe sunt asociate cu purificarea sângelui și eliminarea toxinelor din organism.

Urtica dioica (Urzică) - Urzica conține compuși cu efecte similare antihistaminicelor, (blocarea producției de histamină) ameliorând în special simptomele produse de alergia la fân și polen. Urzica ajută la detoxifierea organismului prin excreția substanțelor toxice.

Curcuma longa (Turmeric) - Turmericul conține în principal curcuminoide. Curcuminul are acțiune antioxidantă și antiinflamatoare nesteroidiană. Curcuminul reduce producția de histamină, reducând astfel reacția organismului la alergeni. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifică activitatea enzimelor detoxifiante).

Taraxacum officinale (Păpădia) - este o excelentă sursă de minerale: fier, cupru, potasiu, fosfor, calciu şi magneziu. Conţine vitaminele A, B1, C, D. Proprietăţile stimulente digestive se datorează unui principiu amar: taraxacina. Mai conține flavonoide, fitosteroli, lactone cu proprietăţi laxative, acizi (cafeic, silicic, palmitic, oleic), taninuri, etc.

Păpădia are rezultate remarcabile în detoxifierea organismului, mai ales în perioadele de schimbare a anotimpului. Prin proprietățile sale de detoxifiere, tonifică şi dă un aspect sănătos pielii. Păpădia face parte din plantele cele mai bogate în provitamina A. Este foarte eficientă în lupta împotriva radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea pielii. Rădăcinile conţin în plus şi principii amare, inulină, zaharuri complexe, substanţe care favorizează flora intestinală benefică. Păpădia este eficace în lupta împotriva constipaţiei, anemiei şi infecţiilor.

Glycyrrhiza glabra (lemn dulce),- Pulberea de rădăcină conţine glicirizină. Pe lîngă glicirizină, rădăcina mai conţine: acid glabric tot de natură triterpenică, derivaţi de natură flavonoidică (licviritina şi izolicviritina), cumarine (umbeliferone, herniarin), un hormon estrogen de natură steroidică similar estradiolului, substanţe minerale, vitamine din grupul B, dihidrostigmasterol etc. Lemnul dulce este cunoscut drept „cortizonul natural” și are efect antialergic și antiinflamator puternic, care îl recomandă în toate afecţiunile în care este implicat sistemul imunitar. Lemnul dulce, spre deosebire de corticoizii de sinteză, nu reduce imunitatea, ci din contră o stimulează și echilibrează.

Este foarte eficient în răceli, eliberează căile respiratorii de secreţii şi calmează tusea. Glicirizina din rădăcina de lemn dulce blochează metabolismul prostaglandinelor. Alătură-te naturii în acest sezon fără ezitare! Sprijină-ți corpul cu ALERGISALM™ .  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha