30
None

Gemoterapia și fitoterapia susțin organismul primăvara

Odată cu creșterea temperaturilor, la unele persoane apare o stare de oboseală fizică și psihică cunoscută ca astenie de primăvară. În lipsa unor reale probleme medicale, aceste simptome reprezintă adaptarea organismului la schimbările climatice și necesită și o modificare în stilul de viață: mai multă mișcare, alimentație mai ușoară, mai mult somn pentru o perioadă etc. În aceasă situație, ne pot fi de ajutor unele produse naturale

VITANEMIN JUNIOR este un sirop pentru copii obosiți, anemici, fără poftă de mâncare, care răcesc ușor sau care au nevoie de susținerea creșterii.
Se administrează de la 1 an, în cure de 4-6 săptămâni.

POLYGEMMA 8 - ASTENIE PSIHO-FIZICĂ ȘI MEMORIE cu acțiune tonică, un revitalizant fizic şi psihic, este eficientă în astenia de diverse cauze. Creşte rezistenţa organismului în condiţii de stres și este util în perioade de suprasolicitare.
Pentru efect optim se administrează 2-4 săptămâni.

EXTRACTUL DE ORZ VERDE – conține suc de Orz verde, obținut din cultura ecologică de Orz a Laboratoarelor Plantextrakt. Antioxidanții sunt importanți în menținerea sănătății și combaterea oboselii. Orzul verde conține vitamine și minerale, precum și SOD (superoxidismutază), unul dintre cei mai importanți antioxidanți cu rol în combaterea oboselii, revitalizarea organismului, crește rezistenţa la infecţii, protejează față de radiaţiile electromagnetice, radiațiile solare, UV, poluare. Contribuie astfel la încetinirea proceselor de îmbătrânire; menține starea de sănătate și ajută la vindecare.Se administează în cure de 3-4 săptămâni, de 2 ori pe an (primăvara și toamna) sau la nevoie.
Primăvara realizăm tranziția de la bioritmul de iarnă la cel de vară, iar organismul, în mod natural, își accelerează propriile procese de detoxifiere. Apar acum frecvent epidemii de viroze respiratorii, alergii diverse, astenia de primavară etc. Aceste probleme sunt în mare parte determinate de dificultăţile de eliminare a produşilor de metabolism acumulați pe perioada iernii, datorită sedentarismului, alimentației, lipsei luminii și căldurii soarelui etc.
Toate acestea ne atrag atenția că organismul nostru are nevoie de o temeinică „curățenie de primăvară”.

Detoxifierea și deparazitarea sunt principalele modalități prin care curățăm organismul; sunt utile ca prevenție, dacă suntem sănătoși – mențin starea de sănătate și sunt terapeutice în cazul persoanelor bolnave – ajută la redobândirea sănătății.

GAMA POLYGEMMA DETOXIFIERE este adaptată nevoilor de detoxifiere a întregului organism. Acționează pe pricipalele organe răspunzătoare de eliminarea toxinelor: rinichi, intestin, ficat, piele, plămâni, articulații.
Pentru detoxifierea de primăvară vă recomandăm Polygemma 12 - rinichi detoxifiere, care realizează o detoxifiere preponderent la nivel renal dar, prin seva de Mesteacăn conținută, este indicată practic pentru detoxifierea întregului organism. Urmați o cură de 2 sau 4 săptămâni (1-2 flacoane).
Pentru o cură completă
de detoxifiere, alegeți din gama Polygemma produsele de care aveți nevoie, în funcție de sensibilitățile sau afecțiunile unor organe (Polygemma 12 rinichi detoxifiere, Polygemma 15 intestin detoxifiere, Polygemma 11 ficat detoxifiere, Polygemma 13 piele detoxifiere, Polygemma 14 articulații detoxifiere, Polygemma 16 plămâni).
Deparazitarea face parte din procesul de detoxifiere, datorită frecvenței mari a parazitozelor intestinale.

GIARDINOPHYT este un produs natural original al prof. dr.farm.Ovidiu Bojor, cu acțiune antiparazitară, activ pe cei mai frecvenți paraziți intestinali - giardia, oxiuri, ascarizi. Are acțiune antimicrobiană, antifungică, combate senzația de greață și vomă. calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale. Ajută la refacerea/regenerarea mucoasei intestinale și pregătirea pentru alimentația crudă de primăvară. Poate fi utilizat concomitent cu Polygemma 15 -intestin detoxifiere.
Primăvara și toamna sunt perioade cu risc crescut de îmbolnăvire și sunt indicate cure de întărire a imunității.

IMUNOGRIP PLUS și IMUNOGRIP JUNIOR sunt produse naturale ce conțin suc de Echinacea purpurea, care stimulează imunitatea generală. Cresc rezistenţa organismului la persoane cu risc crescut de îmbolnăvire (vârstnici, bolnavi cronici, cadre medicale; în stări cu imunitate scăzută; în convalescenţă după boli infecto-contagioase). Se recomandă cure de 4-6 săptămâni primăvara și toamna.
Răcelile ne însoțesc pe tot parcursul anului și se poate interveni de la primele semne de tip dureri musculare (curbatură), globi oculari dureroși, cu produsele naturale IMUNOREZISTAN FORTE și IMUNOREZISTAN JUNIOR.
Gama Polygemma conține câteva produse gemoterapice care acoperă o gamă largă de manifestări respiratorii, nelipsite primăvara.

POLYGEMMA 3 TUSE – eficientă în tuse uscată sau umedă, de diverse etiologii;

POLYGEMMA 4 SINUSURI – recomandată pentru susținerea organismului în afecțiuni de căi respiratorii superioare sau inferioare, îndeosebi în sinuzite, putându-se asocia tratamentului medicamentos.

POLYGEMMA 5 CAVITATE BUCALĂ ȘI GÂT – ajută în caz de „roșu în gât” inclusiv de etiologie streptococică.

Copilul mic beneficiază de siropurile pentru copii SINUTROL JUNIOR, în caz de răceli ale căilor respiratorii superioare și VITATUSSIN JUNIOR, în caz de tuse uscată sau umedă.
De reținut că în toate aceste situații este recomandat consultul medical.
„Crizele” de stomac sunt frecvente primăvara la persoanele cu sensibilitate digestivă, când putem întâlni reactivări ale unor vechi gastrite sau ulcere.

POLYGEMMA 1 - STOMAC ajută la ameliorarea simptomelor digestive prin reglarea acidităţii gastrice, cicatrizarea mucoasei gastrice şi intestinale și diminuarea manifestărilor stresului cu repercursiuni la acest nivel. Se recomandă cure de 1-2 luni.
Sperăm ca sfaturile noastre să fie de real folos pentru cei mici și cei mari, deopotrivă!Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha