30
None

Ayurmed – aliatul natural al pacientului anemic

Anemia este afecțiune frecventă, al cărei principal simptom este oboseala datorată numărului redus de globule roşii ce nu reuşesc să transporte suficient oxigen la ţesuturi. În general, anemia are patru cauze majore: hemoragie, hemoliză - distrugerea excesivă a globulelor roșii, producția insuficientă de globule roșii, nivel insuficient de hemoglobină. 

Anemia feriprivă (datorată lipsei de fier din organism) este comună la adulți, fiind cauzată de pierderea de sange - prin menstruație sau prin sângerări latente. La copii, anemia feriprivă se datorează insuficienței aportului alimentar de fier. Anemia este cauzată frecvent și de sângerarea gastrointestinală consecutivă administrării unor medicamente obișnuite, precum cortizon, aspirina sau ibuprofen. 
 
Tratamentul clasic al anemiilor, cu preparate de fier, are însa multe inconveniente: riscul de apariție a intoxicației cu fier, efectele toxice hepatice, renale, pulmonare, cardiace. Leziunile de natură digestivă se exprimă clinic prin: greață, vărsaturi, dureri abdominale, hematemeză și diaree. În cazul tratamentelor de lunga durată apar afecțiuni cronice, în special ale ficatului și inimii.
 
Ca alternativă în evitarea instalării anemiei feriprive există posibilitatea de a mări aportul de fier din organism, în mod natural, apelând la suplimente alimentare naturale.
 
Un astfel de remediu natural este GLOBY FORTE, marca AYURMED. 
 
GLOBY FORTE este un supliment alimentar 100% natural, sigur, eficient și care vine în sprijinul pacientului anemic produs și distribuit de STAR INTERNAȚIONAL MED.
 
GLOBY FORTE este un antianemic natural prin aportul de vitamine și minerale implicate în sinteza hemoglobinei de către organism, asigurând un număr de hematii optim pentru transportul de oxigen la nivelul celulelor organismului. Astfel este asigurat depozitul hepatic și splenic de fier. GLOBY FORTE contribuie la sănătatea și vitalitatea întregului organism prin ameliorarea stărilor de oboseală și epuizare, prin susținerea procesului de detoxifiere și de refacere a numărului de hematii din sânge. Substanțele bioactive din conținut sunt antioxidanți eficienți în neutralizarea radicalilor liberi protejând organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative și de îmbătrânirea prematură. Substanțele naturale din compoziție susțin apetitul, echilibrarea digestiei, secreției biliare, tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din colon.
 
Ingrediente
Punica granatum (Rodie), pulbere de fruct - 100 mg; Rubia cordifolia (Manjistha), pulbere de rădacină - 100 mg; Tinospora cordifolia (Guduchi), părți aeriene (10:1) - 100 mg; Curcuma amada (Amada), pulbere de rizom - 75 mg; Emblica officinalis (Amla), pulbere de  fructe - 50 mg; Acacia arabica (Guma acacia – excipient) - 75 mg.
 
Mod de utilizare și doza recomandată: 
Copii 5-10 ani: câte 1-2 tablete pe zi; 
Copii 11-18 ani: câte1 tabletă de 2-3 ori e zi; 
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administrează cu 30 minute înainte de masă sau la o oră după masă, minim 1 lună, optim cure de 3-6 luni.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha