30
None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Studiu de caz
Pacientă 42 ani, tumoră la sân de aprox 40 mm. Decide să nu facă chimioterapie, doar să urmeze un regim alimentar adecvat şi Bio Active MC, câte 3 pliculeţe/zi. 
La investigaţii după 40 de zile de administrare, RMN-ul a relevat o remisie de 7 mm. Doamna a decis să continue administrarea suplimentului şi să ne ţină la curent cu starea dumneaei. De asemenea, nu a mai resimţit stări de oboseală, tonusul a crescut.
 
Pacient 72 ani, operat acum un an la pancreas, a început administrarea de Bio Active MC, 2 pliculeţe/zi, pentru a preveni reapariţia problemelor din zona pancreasului şi pentru creşterea imunităţii. La testele ce măsoară indicele imunităţii s-a observat  o creştere cu 40%, analizele de sânge relevând şi ele o stare cu 30% mai bună a organismului.
 
Statistică realizată cu ajutorul feed-back-urilor consumatorilor: 83% dintre pacienţi au văzut îmbunătăţiri majore în primele 10 zile de administrare (stări de rău ameliorate, ameliorarea durerilor, coordonate fizice îmbunătăţite), 12% au observat o uşoară ameliorare a stării generale, iar 5% nu au reuşit să consume produsul deoarece organismul l-a respins pe moment, urmând ca după o pauză de 6 luni să-l reîncerce (acest lucru se poate întâmpla pe fondul unor tratamente invazive care fac să nu mai tolerăm anumite alimente, deşi nu avem alergie la ele). Pentru a afla dacă Bio Active MC este potrivit pentru dumneavoastră, în acord cu tratamentul primit de la medic, contactaţi distribuitorii autorizaţi, mentionaţi pe site-ul   www.ejtrading.eu sau telefonic.
 
 
De ce Bio-Active MC?
• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.
• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.
• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.
• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.
• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!
• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!
 
Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.
 
 
SC Euro Japan Trading,
Mobil: 0723.93.30.17
E-mail: office@ejtrading.eu
Web: www.ejtrading.eu

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha