30
None

Cura de slăbire prin gemoterapie

Cura de slăbire are foarte multe implicaţii şi putem considera că are loc la nivel emoţional – mental, fizic, alimentar.

Partea psihoemoţională a curei de slăbire (tonifierea emoţiilor, gândurilor)
 
Este proprie fiecărei persoane, este individuală, poate fi abordată prin diferite metode/terapii.
 
Partea fizică a curei de slăbire (tonifierea musculaturii)
 
Alegând un sport care ni se potriveşte punem limfa în mişcare şi detoxifiem organismul, cu condiţia să îl practicăm consecvent. 
 
Partea alimentară a curei de slăbire (tonifierea voinţei) include tot ce ţine de metabolism, alimentaţie.
 
Ca să aibă impact o ”cură de slăbire” trebuie să devină modul nostru de viaţă. Orice cură de slăbire ar fi bine să îndeplinească câteva condiţii: să nu fie drastică, să fie suportabilă de către corpul şi psihicul nostru (altfel când o terminăm golim frigiderul), să fie corect condusă, adică să eliminăm ţesutul gras şi excesul de apă şi nu ţesutul muscular, să aibă rezultate de durată.
 
Prima recomandare:
Începeţi cura de slăbire cu o curăţare temeinică a organismului (detoxifiere). Organismul conţine permanent toxine (endogene şi exogene), care trebuiesc eliminate la exterior. Vrem să începem o cură de slăbire, dar organismul nostru are de fapt nevoie de detoxifiere, concomitent cu o dietă corespunzătoare. Iată câteva recomandări de extracte gemoterapice care pot susţine organismul în demersul pe care ni-l propunem.
 
Extractul din mlădiţe de Lemn câinesc este un remediu gemoterapic important de drenaj limfatic (mai ales drenajul ganglionilor limfatici!), remediu important de susţinere a suprarenalei şi funcţiei renale, precum şi de tonifiere hepatică, cu indicaţii cunoscute în celulită.
 
Extractul din muguri de Măr pădureţ va susţine procesul de detoxifiere generală a organismului, prin efect depurativ, antiinflamator şi alcalinizant. Este recomandat în stări de astenie fizică şi psihică, de suprasolicitare fizică şi intelectuală, anxietate, fiind totodată protector vascular şi antioxidant, reduce nivelul de colesterol şi trigliceride. 
 
Puteţi alege şi câteva preparate gemoterapice complexe.
 
Pentru persoanele care au avut o alimentaţie dezechilibrată ca orar, cantitate, calitate, cu predominanţa proteinelor animale: Polygemma 15 - intestin detoxifiere, câte 2-3 ml de două ori pe zi, 1-2 luni. Reglează funcţionalitatea şi motricitatea intestinală, reechilibrează flora intestinală, reduce inflamaţia de la nivelul intestinului subţire şi gros. Imunitatea intestinală este esenţială, fiind responsabilă de 70% din capacitatea de apărare a organismului.Toxicitatea intestinală generează o autointoxicare ce se poate manifesta nu numai local, ci şi la multe nivele în organism, în funcţie de sensibilităţile fiecărui individ (oboseală, nervozitate, probleme gastrointestinale, erupţii cutanate, dureri de cap, artrită, dureri lombare, sciatică, alergii, astm, probleme cardiace, etc). 
 
Pentru persoanele care au mai accentuat deficitul energetic, combinat cu sensibilitate/afecţiuni/ predispoziţie pentru afecţiuni hepatice: Polygemma 11 - ficat detoxifiere, 2-3 ml de două ori pe zi, 1-2 luni. Conţine extracte cu acţiune hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminării cataboliţilor toxici, coleretică şi colagogă, de restaurare a elasticităţii ţesutului hepatic. Preparatul realizează o detoxifiere preponderent la nivel hepatic şi biliar, dar şi la nivel renal şi respirator. 
 
Pentru persoanele cu sensibilitate/ afecţiuni/ predispoziţie pentru afecţiuni renale se începe cu Polygemma 12 - rinichi detoxifiere, 2-3 ml de două ori pe zi, 1-2 luni. Are acţiune diuretică – depurativă, antiseptică, antiinflamatoare, regeneratoare – prin aport de glucoză, fructoză, aminoacizi, vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu şi fier. Realizează o detoxifiere preponderent la nivel renal, dar şi la nivel limfatic, hepato- biliar şi articular. 
 
Cele trei preparate Poly-gemma, cu acţiune detoxifiantă pe principalele căi de eliminare, ar fi bine să se administreze în cure anuale, o dată pe an. 
 
Combinaţiile Polygemma pot fi asociate cu câte 1-2 extracte gemoterapice, care nu sunt incluse în formula respectivă:
 
Pentru pofta de mâncare exagerată, Extract din muguri de Smochin – reechilibrant neurovegetativ, cu efect de reglare şi a secreţiei gastrice (atât în hiper, cât şi în hipoaciditate) şi Extract din muguri de Tei argintiu, anxioliticul gemoterapiei.
 
Pentru stimularea metabolismului, prin activarea tiroidei, Extract din amenţi de Mesteacăn pufos asociat cu Extract din muguri de Fag, pentru reglarea funcţionalităţii renale, în caz de retenţie hidrică.
 
O altă recomandare posibilă, în obezitatea cu hipotiroidism uşor, este Extractul din amenţi de Mesteacăn pufos, în asociere cu Extract din sevă de Mesteacăn, cu efect depurativ intens, antiinflamator şi hipocolesterolemiant.
 
Coadjuvant în curele de slăbire, Extractul din scoarţă de Lămâi facilitează eliminarea lichidelor şi lipidelor din organism, protejând pielea împotriva unei relaxări excesive.
Pentru o distribuire corectă a apei în organism, Extract din muguri de Alun, cu efect pe refacerea ţesuturilor fibroase (uscate, deshidratate) în special de la nivelul ficatului şi plămânilor.

 

Dietele şi curele de slăbire sunt de cele mai multe ori nereuşite deoarece nu înlătură cauza şi nu ajută în mod real organismul. Soluţia este un stil de viaţă educat şi conştient în concordanţă cu nevoile organismului.
 

Alte articole despre:

Comentarii


mada

Buna ziua! Pot fi folosite 2-3 produse polygemma pentru detoxifiere,simultan?De ex.polygemma 15,13 si 11? Sau chiar toate 5? Multumesc

May 20, 2016, 2:42 p.m.
0
0

monica spinu

Buna ziua, cel mai corect este sa folositi produsele polygemma detoxifiere pe rand, pentru fiecare organ separat, urmand si o dieta potrivita fiecaruia. De ex folositi Polygemma detoxifiere ficat (un flacon) si pentru un efect maxim crutati ficatul de mancare greu digerabila, orice toxine - fumat, alcool etc. Continuati cu Polygemma rinichi (un flacon) si consumati mai mult fructe, care sunt si diuretice. Folositi pe rand, in functie de necesitatile individuale si celelalte produse.

May 24, 2016, 8:24 a.m.
2
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha