None

Cum ne alegem montura optica?

Imaginea personală se construieşte în funcţie de alegerile facute în privinţa vestimentaţiei, a locurilor frecventate, a cercului de prieteni, a stilului de viaţă.

Oamenii reprezintă produsul grupului din care fac parte. Zi de zi, de multe ori, fără a fi conştienţi, „împrumutăm” cuvinte, expresii, păreri, pe care, ulterior, le introducem în stilul nostru de viaţă.

Oamenii secolului XXI au un caracter complex, urmăresc un scop precis în viaţă, sunt la curent cu noutăţile în ceea ce priveşte moda şi încearcă să introducă aceste noutăţi în propriul stil de viaţă.

Vestimentaţia, încălţămintea, produsele cosmetice, accesoriile sunt atribute ale frumuseţii exterioare, deoarece prin prisma lor ne punem în valoare calităţile, personalitatea.

Alegerea monturii optice potrivite este obligatorie pentru purtătorul modern de ochelari de corecţie.

Lumea ochelarilor s-a schimbat enorm în ultimii 10 ani, aceasta oferind acum mii de opţiuni în ceea ce priveşte stilul, brandul şi materialele utilizate.

Dar, având atât de multe opţiuni, cum facem selecţia? Alegerea dumneavoastră ar trebui să ia în calcul atât necesitatea medicală, cât şi decizia personală. Nu există dubii când spunem că o montură optică potrivită tipului feţei, culorii părului, tipului de ten, îmbunătăţeşte imaginea personală. Pe lângă acestea, mai trebuie luat în calcul şi modul de viaţă.

Astăzi, mai mult decât oricând, ochelarii reprezintă un accesoriu de modă şi, de ce nu, un indiciu al personalităţii purtătorului.

Imediat ce efectuaţi consultaţia oftalmologică, va trebui să alegeţi, împreună cu un consultant de vânzări, montura optică. Alegerea acesteia în funcţie de caracteristicile faciale reprezintă un pas important în acest proces. Optând pentru o formă specifică, puteţi accentua importante trăsături.

Este posibil să aveţi nevoie de a doua pereche de ochelari (de soare, pentru anumite sporturi practicate etc). Discutând cu un consultant de vânzări despre propriul dumneavoastră stil de viaţă, îl veţi putea ajuta să-şi facă o imagine şi, împreună, ţinând cont de prescripţie, să alegeţi soluţia optimă.

Monturile optice se prezintă într-o varietate de materiale, de la titan şi oţel până la acetat sau combinaţii dintre metal şi acetat.

Alegerea culorii se realizează extrem de uşor, întrucat paleta cromatică este nelimitată.

Alegeţi montura optică conform propriilor necesitaţi vizuale şi stilului dumneavoastră de viaţă!

Pentru a alege o montură optică potrivită chipului dumneavoastră, trebuie să ştiţi în ce categorie de tip de faţă vă încadraţi (oval, pătrat, dreptunghiular, rotund, în formă de inimă sau triunghiular).

Va încadraţi în categoria persoanelor având faţa rotundă sau dreptunghiulară? Doriţi să ascundeţi faptul că aveţi ochii prea apropiaţi sau, pur şi simplu, consideraţi că aveţi sprâncenele prea groase? Nicio problemă, montura optică potrivită le va minimiza.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha