None

Diabetul... o boalã incurabilã

 

    Diabetul ne-a integrat în Europa. Suntem în top alaturi de nemti, care au 4 milioane  de suferinzi. Se spune ca este boala oamenilor "dulci", dar, de cele mai multe ori, se declanseaza pe fondul unor depresii sau socuri emotionale. Alimentatia plina de E-uri si abuzul de medicamente prezinta, de asemenea, riscuri enorme. Multi se duc la doctor pentru o migrena sau insomnie si, odata cu medicatia, primesc si un… diabet.

    S-a crezut cã tratamentul cu insulinã pentru mentinerea glicemiei în parametri normali rezolvã problema, dar s-a vãzut cã în acelasi timp o si agraveazã, atrofiind functiile pancreasului.

    Sunt diabetici care, prin dietã, îsi asigurã o valoare optimã a glicemiei, dar cu toate acestea starea lor de sãnãtate suferã o deteriorare constantã. Circulatia sanguinã se prãbuseste, sunt afectate vãzul, simtul tactil, iar starea psihicã devine din ce în ce mai labilã.

    Ce este de facut sau  daca este ceva de facut?

    Terapia ELF (Extremely Low Frequency), lansatã pe plan mondial, în secolul XX, de aparatul românului Vasile Robescu -Magnetodiaflux -, a avut un rol deosebit de important în mentinerea stãrii de sãnãtate a românilor în perioada comunistã. Ea si-a demonstrat eficienta în situatii dintre cele mai diverse.

    Insomnia, nevrozele, durerile articulare, artrita, osteoporoza, afectiunile cardiovasculare, circulatia sanguinã deficitarã, disfunctiile sexuale, afectiunile ginecologice, tulburãrile endocrinometabolice, adicã tot ce începe sã însoteascã un bolnav de diabet, sunt ameliorate, multe dintre ele chiar vindecate.

    Prin actiunea pulsurilor electromagnetice de foarte joasã frecventã au loc modificãri energetice la suprafata celulelor biologice, modificãri ce duc la activarea schimburilor prin membranã, cresterea vascularizatiei si întãrirea sistemului imunitar. Cât de importante sunt aceste lucruri pentru un bolnav de diabet numai el stie.

       

 

     Intensificarea metabolismului celular redã si sansa ca celulele pancreatice sã mãreascã productia de insulinã în organism si astfel sã fie redusã glicemia.

    Toate acestea au fost demonstrate de studii fãcute în tara noastrã de eminenti speciali sti - printre care prof. dr. Tr. Dinculescu, dr. A. Macelariu - si confirmate pe plan mondial.

    Spiridusul, aparatul de fizioterapie care nu cântãreste mai mult de 40 grame, vã aduce terapia ELF acasã. La un pret începând de la 430 lei, el poate fi sansa dvs. pentru a.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha