None

Terapia ELF

     Practicile orientale străvechi, Biblia precum şi alte scrieri antice, vorbesc de importanţa odihnei în general şi a somnului în special pentru sănătatea corpului nostru fizic. Înţelepţii vremurilor trecute, dar şi specialiştii zilelor noastre au pus şi pun un accent deosebit pe diversele tehnici orientale de relaxare şi vindecare, yoga, reiki, radiantă, etc. Efectele benefice ale acestora sunt acum şi la îndemâna celor care nu au timp sau dispoziţia de a urma cursuri de iniţiere în tehnicile orientale de terapie bioenergetică. Un dispozitiv electronic denumit ELF (extremely low frequency) sau Spiriduş vă ajută ca multe din inconvenientele  biologice datorate uzurii organismului să dispară. Obişnuitele dureri reumatice, oboseala cauzată de stresul zilnic vor deveni amintire folosindu-l. Le va lua locul o stare de confort fizic şi psihic, de încredere în capacitatea corpului dvs. biologic de a vă fi alături în toate momentele de încercare pe care existenţa în plan material vi le rezervă.

     De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice în urmatoarele cazuri: reumatism cronic şi acut, migrene, dureri articulare, artrită, osteoporoză, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, insomnie, nevroză, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, tulburări de metabolism, etc. Folosirea Spiriduşului amplifică potenţialul imunitar al corpului biologic în cazul diverselor infecţii virale şi microbiene. Cel mai interesant şi aparent surprinzător efect este o reîntinerire a  organismului care apare lent în timp, datorită faptului că diviziunea celulară care are perioada completă de 7 ani, se face mai corect.

     Studii efectuate în cadrul unor prestigioase universităţi cum este MIT (Institutul de Tehnologie din Massachussetts)  sau  Colegiul de Medicină Albert Einstein, au arătat că terapia folosind câmpuri electromagnetice în pulsuri de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, duce la creşterea benefică a potenţialului electric la nivelul membranei celulare. Microbii şi viruşii pătrund mai greu în interiorul celulei şi dezvoltarea lor în organism este mult diminuată. De asemenea circulaţia sanguină are parametrii superiori. Un alt efect observat a fost îmbunătăţirea schimbului de ioni la nivel celular, care duce la o mai bună oxigenare a celulelor din organism şi la dinamizarea metabolismului.

     Totul se bazează pe simularea activităţii cerebrale din perioadele de somn sau relaxare. De altfel în multe ţări occidentale tehnicile de tratament pe baza câmpurilor electromagnetice pulsatorii de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, sunt aplicate în situaţii foarte diverse. 

   Aparate oarecum similare Spiriduşului există în Germania, Medicur, în Statele Unite, QRS Cerebrex, în Marea Britanie, Empulse şi exemplele pot continua. Toate aceste aparate generează pulsuri electromagnetice de foarte joasă frecvenţă, cu intensităţi şi amplitudini comparabile cu cele emise de creier, mult mai mici decît magnetismul terestru, fiind astfel total  lipsite de nocivitate şi nepoluante. Dacă în Statele Unite un astfel de aparat ajunge să coste în jur de 2.500 USD, Spiriduşul este cu un ordin de mărime mai ieftin, dar nu mai puţin performant.

     Pînă nu de mult se considera că în timpul somnului organismul intră într-o stare de relaxare, iar consumul energetic se reduce la minim. S-a constatat însă că lucrurile nu stau chiar aşa, cel puţin în anumite perioade. Intervalele de somn profund caracterizate prin emisia de către creier a unor unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă denumite delta, sunt perioade active ale organismului, ce implică un consum energetic ridicat. De ce mobilizează corpul atîta energie pentru aceste momente putem înţelege mai uşor plecînd de la modelul oriental al structurării organismului nostru. Acesta presupune existenţa a cel puţin două corpuri. Unul, cel material, caracterizat de tot ce se întîmplă la nivel electromagnetic, celular, iar celălalt informaţional, caracterizat fiind de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic, şi care cuprinde tot universul de informaţii necesare funcţionării celui material, biologic. Un cuplaj (în sanscrită yoga) cît mai bun între acestea două, conduce la o stare de sănătate optimă. Ce realizează acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor două corpuri a căror stare defineşte cuplajul ? Cultura indiană le denumeste chakre (roată, vîrtej în sanscrită), iar în occident sunt numite noduri energetice.

Starea lor spune totul despre sănătatea unui om.

Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc), starea chakrelor nu este alterabilă, în schimb în corpul material, biologic, de-a lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Atunci cînd una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic este şi el în suferinţă. Prin diverse tehnici, yoga, relaxare, reiki, radiantă, etc. orientalii refac starea chakrelor. Întotdeauna acest proces de refacere este însoţit de prezenţa undelor cerebrale ale practicantului,‘vindecătorului’, terapeutului, după caz. Folosirea Spiriduşului va face pentru dvs. acest lucru eliminând şi starea de dependenţă de  capacitatea sau posibilitătile bioterapeutului de a vă fi alături. Foarte important, el nu transmite utilizatorului stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea terapeutul în momentul în care face tratamentul. El îşi face treaba indiferent de starea dvs. psihică sau fizică. Fiind un bun prieten va fi la dispoziţia dvs. oricînd şi oriunde. Doar din cînd în cînd va trebui să-i înlocuiţi bateria şi asta o dată sau de două ori pe an în funcţie de cît îl solicitaţi. Domeniu frecvenţe : 1,8 – 15 Hz.  

Prezentare variante aparat:

  • « Spiridus » Ex    – 430 RON (este un generator unic de frecventa in domeniul undelor cerebrale, cu schimbare manuala a domeniilor de frecventa);
  • « Spiridus » DEL – 560 RON (este un generator dublu de frecventa  in domeniul undelor cerebrale, cu schimbare manuala a domeniilor de frecventa);
  • « Spiridus »  4x4   - 690 RON (este un generator dublu de frecventa in domeniul undelor cerebrale, cu schimbare automata a domeniilor de frecventa).
  • »Spiridus » HCX – 740 RON  (este un generator de frecventa in domeniul undelor cerebrale combinat cu cromoterapie).

Timp utilizare baterie : folosire zilnic 30min / min. 3 luni

Distribuitor : QM  Electronic : tel:021/240.06.46;  021/242.67.41 ; site: www.qme1995.ro : www.spiridus.ro  

Comentarii


voinea C-tin

exista reduceri de pret - piridus HCX, in cazul persoanei indemnizate (somerului). va multumesc anticipat.

April 7, 2011, 11:49 a.m.
3
0

voinea C-tin

exista reduceri de pret - piridus HCX, in cazul persoanei indemnizate (somerului). va multumesc anticipat.

April 7, 2011, 11:49 a.m.
1
0

QM Electronic

Nu exista reduceri.

April 13, 2011, 3:45 p.m.
2
0

frisch emil

aveti vreun caz de spondilita anchilopoetica la care sa fie eficienta terapia elf va multumesc

Aug. 5, 2011, 11:36 a.m.
2
0

ARSENE GHEORGHE

Am facut comanda acum doua zile de un dispozitiv tip HCX si nici o veste pana acum.

Nov. 23, 2011, 1:36 p.m.
2
0

RADUS Anghel

Buna ziua ! Referitor la »Spiridus » HCX – 740 RON-2 va intreb : -daca bateria este reancarcabila; -daca este ultima generatie. Am o gonartroza si din cele ce am citit inteleg ca acest spiridus m-ar putea ajuta. Asa este ? Cum as putea intra in posesia unui spiridus de ultima generatie ? Va multumesc.

Jan. 28, 2012, 3:28 p.m.
5
0

nicu pistol

am oimunitate scazuta .Sint operat de 3 bypas din 2010 .Am diabet zaharat tip 2 .Am o voce ragusita de peste 3 ani avind o formatiune tumorala de 0,7 mm pe coarda vocala dreapta.Imi poate fi de folos acest aparat?

Jan. 29, 2012, 4:56 p.m.
0
1

Sanda

Am mai multe probleme de sanatate .Ce produs mi de potriveste? (operatie de histerectomie din 2004, inceput de coxartroza la soldul stang si dureri reumatice la aproape toate articulatiile,dar cel mai tare ma supara durerea aproape permanenta din partea dreapta ,pt care am facut ecografie si stiu ca am ficat gras)

Feb. 13, 2012, 7:55 p.m.
4
1

adriana calianu

doresc sa cumpar un spiridus ex la 430 roni si as prefera sa-l iau personal de la firma dvs. Daca sunteti de acord, va rog sa-mi trimiteti si adresa firmei dvs. Sunt in bucuresti in perioada 6-9.03.2012

March 5, 2012, 4:11 p.m.
1
1

sain

vreau un spiridus ex.-430 ron impreuna cu ceacrele .instructiuni de folosire

March 28, 2012, 9:16 p.m.
0
0

Stoian Iordachi

vreau un Spiridus EX -430 ron insotit de instructiunile de folosire

Feb. 4, 2013, 12:34 p.m.
0
0

rus florica

Am cumparat de la dv. un spiridus EX in dec.2011 dar dupa instructiuni nu am obtinut nici un rezultat pozitiv. Nu mi-e clar cum e cu bateria. Ledul nu pulseaza, asa cum scrie in instructiuni. Se poate sa-l fi primit cu bateria descarcata?. Oricum, instructiunile nu sunt destul de precise. Tratamentul general cat timp se alica?(de cate ori). Tratamentul specific se aplica de fiecare data dupa cel general , sau cel general se face o singura data?. Daca sunt mai multe locuri unde am probleme , cum il aplic, in fiecare zi pe fiecare loc ,sau -pe rand-in cate o zi pe fiecare loc?. Au fost cateva exemple de instructiuni neclare. Sper sa ma lamuriti.Multumesc

March 10, 2013, 6:49 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha