None

Diabetul... o boală incurabilă?

     Diabetul ne-a integrat în Europa. Suntem în top alături de nemţi, care au 4 milioane de suferinzi. Se spune că este boala oamenilor ”dulci”, dar, de cele mai multe ori, se declanşează pe fondul unor depresii sau şocuri emoţionale. Alimentaţia plină de E-uri şi abuzul de medicamente prezintă, de asemenea, riscuri enorme. Mulţi se duc la doctor pentru o migrenă sau insomnie şi, odată cu medicaţia,  primesc şi un… diabet.

     S-a crezut că tratamentul cu insulină pentru menţinerea glicemiei în parametri normali rezolvă problema, dar s-a văzut că în acelaşi timp o şi agravează, atrofiind funcţiile pancreasului.

     Sunt diabetici care, prin dietă, îşi asigură o valoare optimă a glicemiei, dar cu toate acestea starea lor de sănătate suferă o deteriorare constantă. Circulaţia sanguină se prăbuşeşte, sunt afectate văzul, simţul tactil, iar starea psihică devine din ce în ce mai labilă.  

     Ce este de făcut sau dacă este ceva de făcut?

     Terapia ELF (Extremely Low Frequency), lansată pe plan mondial, în secolul XX, de aparatul românului Vasile Robescu - Magnetodiaflux -, a avut un rol deosebit de important în menţinerea stării de sănătate a românilor în perioada comunistă. Ea şi-a demonstrat eficienţa în situaţii dintre cele mai diverse.

    Insomnia, nevrozele, durerile articulare, artrita, osteoporoza, afecţiunile cardiovasculare, circulaţia sanguină deficitară, disfuncţiile sexuale, afecţiunile ginecologice, tulburările endocrinometabolice, adică tot ce începe să însoţească un bolnav de diabet, sunt ameliorate, multe dintre ele chiar vindecate. Prin acţiunea pulsurilor electromagnetice de foarte joasă frecvenţă au loc modificări energetice la suprafaţa celulelor biologice, modificări ce duc la activarea schimburilor prin membrană, creşterea vascularizaţiei şi întărirea sistemului imunitar. Cât de importante sunt aceste lucruri pentru un bolnav de diabet numai el ştie.

     Intensificarea metabolismului celular redă şi şansa ca celulele pancreatice să mărească producţia de insulină în organism şi astfel să fie redusă glicemia.    

     Toate acestea au fost demonstrate de studii făcute în ţara noastră de eminenţi specialişti - printre care prof. dr. Tr. Dinculescu, dr. A. Macelariu - şi confirmate pe plan mondial.     

     Spiriduşul, aparatul de fizioterapie care nu cântăreşte mai mult de 40 grame, vă aduce terapia ELF acasă. La un preţ începând de la 430 lei, el poate fi şansa dvs. pentru a uita de diabet.

     Pentru achiziţionare, sunaţi la firma QM Electronic: 021-240 06 46; 021- 242 67 41; site: www.qme1995. ro sau www.spiridus.ro

     Pentru vânzări în rate sunaţi la numărul de telefon 021-683 40 32  

    Aparatul are avizul Ministerului Sănătăţii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha