None

CĂTINA

- tratarea asteniei de primăvară -

     Raportul durată lumină-întuneric devine supraunitar (echinocţiu de primăvară), modificând un alt raport important, veghe-somn, care influenţează axul neuroendocrin.

     Deficitul de minerale, vitamine, acizi graşi nesaturaţi, mediatori chimici se face simţit clinic uneori cu manifestări evidente, alteori cu manifestări estompate.

     Semnele de bază ale asteniei de primăvară sunt: oboseala, starea de iritare, melancolia, starea depresivă, insomnia, incapacitatea de concentrare, comportament evitant, lipsă de iniţiativă.

     Acest complex de semne-simptome poate fi tratat prin administrarea unui produs ce conţine minerale, vitamine şi provitamine, antioxidanţi, acizi graşi nesaturaţi, serotonină, toate fiind încorporate într-un singur produs, care se numeşte Sirop de Cătină cu Propolis (Elidor) sau tablete de Cătină cu Propolis (Elidor).

     Vechimea Cătinei se întinde cu mult dincolo de apariţia lui Ginkgo Biloba, Cătina adunând în ea tot ceea ce energia solară a putut să smulgă chimiei pământului.

     Simpla înşiruire de substanţe active din Cătină aduce în prezent visul alchimiştilor şi farmaciştilor din Evul Mediu de a identifica un panaceu.

     Această plantă, mai bogată decât o farmacie, poate trata efectiv numeroase disfuncţii cu efecte terapeutice considerabile.

Vom enumera unele dintre acţiunile sale:

 • Antioxidant puternic: vit. C în cantitate de până la 1500 mg/100; vit. E în jur de 200 mg/100
 • Cardioprotector, antiaterogen
 • Antidepresiv, antiparkinsonian
 • Anti-aging
 • Antiulceros (ulcer duodenal sau gastric)
 • Hepatoprotector (hepatita cronică şi ciroza)
 • Antialergic
 • Antianemic        
 • RADIOPROTECTOR – în cazul Cernobîl Cătina a fost folosită prioritar şi electiv atât în administrarea internă cât şi extern cu rezultate excelente în medii intens radioactive; de asemenea, cosmonauţii consumă în mod curent suc celular de cătină sau ulei de cătină pentru efectele antioxidante. Se fac aplicaţii externe cremă-unguent de Cătină (Elidor) pentru profilaxia dermitei radioactive.
 • Detoxifiant puternic
 • Imunostimulator
 • Furnizor de Omega 3 şi Omega 6 pentru profilaxia bolii cardiace, ca şi în profilaxia neoplasmului pulmonar, de sân, prostate sau uter.
 • În fructul de Cătină există serotonină, care este precursor de melatonină, implicat activ în geneza asteniei de primăvară. Prin aportul de serotonină din Cătină se fabrică mai multă melatonină, ceea ce efectiv tratează “ab origine” astenia de primăvară.

     Siropul de Cătină cu Propolis (Elidor) se recomandă esenţialmente în tratarea asteniei de primăvară pentru multitudinea de căi prin care stabilizează fiziologia neuroendocrină umană în primăvara timpurie.

     Deficitul de melatonină este corectat rapid, acordând pacienţilor şansa de a-şi reveni la un optim fiziologic.

      Accesul la patologia de însoţire (anemie, imunitate, radiaţii , alergii) se face concomitent cu reglare “din mers” tot prin acelaşi agent terapeutic, Sirop de Cătină cu Propolis (Elidor).

     Cura de primăvară cu Sirop de Cătină cu Propolis (Elidor) sau tablete de Cătină cu Propolis (Elidor) se poate întinde cât se consideră necesar.

      Se administrează câte 2-4 tablete/linguriţe pe zi, între orele 9-12, evitându-se orele de după-amiază când, după administrarea lor, se poate instala insomnia (Cătina fiind bogată în vitamina C poate produce vigilitate după ce se administrează).

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha