None

Globy Forte

     Ingrediente: Punica granatum, Rubia cordifolia, Curcuma amada, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Gumma acacia. 
 
     Produsul Globy Forte conţine principii active care determină un efect detoxifiant general, purificarea şi tonifierea ficatului şi splinei, contribuind astfel la menţinerea calităţii optime a sângelui. 
 
     Conţinutul mare de minerale şi vitamine, în special vitamina C, asigură o mai bună absorbţie a fierului în organism, prevenind şi tratând astfel anemiile. Tot vitamina C asigură un puternic efect antioxidant care protejează organismul de acţiunile nocive ale radicalilor liberi generaţi de expunerea la diferite tipuri de radiaţii (calculator, telefon mobil etc).

     Globy forte are un efect regenerator şi tonic general, fiind extrem de util în perioada de convalescenţă şi persoanelor supuse unor suprasolicitări fizice şi psihice de lungă durată. Este un adjuvant în curele de purificare şi slăbire prin asigurarea unui tranzit intestinal normal şi prin aportul de minerale şi vitamine naturale pe care le aduce.    

    Este antiinflamator, imunostimulent, preventiv antitumoral, îmbunătăţeşte memoria şi este tonic cerebral.     

Recomandări:

  • Anemii
  • Stări de convalescenţă
  • Afecţiuni hepatice şi splenice
  • Anorexie
  • Suprasolicitare nervoasă
  • Tulburări de memorie
Mod de administrare:
 
Adulţi: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu o jumătate de oră
Copii între 5 şi 10 ani: ½ tableta ade 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu o jumătate de oră
Copii între 10 şi 18 ani: 1 tabletă de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu o jumătate de oră
 
     Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obþinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiþii ecologice si prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internationale de calitate (ISO), fiind avizate de I.B.A.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha