None

MEMO ON® Protector natural al memoriei!

     MEMO ON este un supliment alimentar ce conţine ingrediente vegetale care stimulează funcţiile digestivă, neuroimunitară, cardiotonică, reduce anxietatea, combate stresul, întârzie oboseala mentală. Produsul este foarte eficient pentru persoanele cu activităţi intelectuale (copii de vârstă şcolară, studenţi) sau în cazul persoanelor de vârste înaintate ce prezintă fenomene evidente de scădere a memoriei. Acest supliment este un tonic complet, folosit în profilaxia asteniei generale, sindromului de uzură fizică şi psihică, oboselii şi stresului. El este un adjuvant al procesului de creştere şi stimulează apetitul.

     Produsul este un supliment alimentar, netoxic, nu provoacă efecte secundare nedorite şi nu are contraindicaţii de utilizare. În compoziţia lui intră următoarele ingrediente, ce conţin ca substanţe active stimunţi glucozidici ai funcţiilor digestivă şi cardiotonică (convalozida, strofatidolul), vitamine (C, PP, B1), minerale (Ca, P, Fe, Si): Bacopa monnieri Linn. (Scrophulariaceae), Convolvulus pluricaulis (Convolvulaceae), Emblica officinalis Gaertn. (Euphorbiaceae), Piper Longum, Gummi Acacia si Yashad bhasm (Zinci carbonas).

     Bacopa monnieri (sin. Herpestis monnieria ) conţine glicozizi sapogeninici, compuşi din glucoză, arabinoză, iar ca aglicon bacogeninele. Sunt prezenţi acizii aminici, alanina, acizii aspartic şi glutamic şi serina.

     Convolvulus pluricaulis (arvensis) face parte dintr-o familie larg răspândită pe glob, cunoscută la noi sub numele de Rochiţa rândunicii, iar activitatea ei de stimulare digestivă se datoreşte unor glicozide (convolvozida, strofantidolul).

     Fructele de Emblica off. (sin. Phylanthus emblica Linn.) cunoscute sub denumirea de fructe Amla reprezintă, probabil, una din cele mai bogate surse de vitamina C cunoscute. Pudra fructelor deshidratate la soare este utilizată ca vitaminizant, antiscorbutic, vitalizant, energizant şi apetisant. În combinaţie cu fierul, aşa cum se prezintă în produse, se foloseşte în combaterea anemiei feriprive şi hipocrome, dispepsii.

     Yasad bhasm sau Yasada este o sursă de zinc , obţinută prin calcinarea minereului de zinc Calamina (sulfat şi carbonat) şi transformarea calcinatului în pudră. Zincul este implicat în foarte multe reacţii ce au loc la nivel celular(constituind elementul activ în aproape 60 enzime), este necesar sintezei acizilor nucleici, activează sistemul imunitar, activează sinteza insulinei şi acţionează ca antioxidant, necesarul zilnic fiind estimat la 15–25 mcg. Deficitul de zinc poate duce la întârzierea creşterii, apetit slab, disfuncţii ale glandelor sexuale, deoarece este legat de hormonul sexual masculin testosteronul. Din cauza alimentaţiilor speciale şi a metabolismului anormal, diabeticii prezintă adesea simptomele deficienţei de zinc, astfel că suplimentele de zinc pot, în consecinţă, să reducă unele complicaţii ale diabetului.

     Se recomandă ca produsul să fie administrat în doze de 2 tablete, în 3 reprize pentru adulţi şi câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi pentru copii. Produsul este lipsit de toxicitate dacă se respectă recomandările de dozare şi nu are efecte secundare nedorite sau reacţii adverse.

     PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Star International Med www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha