None
38

MedLife deschide primul spital privat de pediatrie din România, printr-o investiţie de peste 13,5 milioane euro

     MedLife anunţă inaugurarea în România a primului spital privat pentru copii – Spitalul de Pediatrie MedLife. Noul spital este rezultatul unei investiții totale de 13,5 milioane de euro și oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultații de specialitate în regim de spital și ambulatoriu, intervenții chirurgicale, servicii de imagistică şi analize de laborator.
 
     Desfășurat pe șase niveluri şi 5.200 mp, Spitalul de Pediatrie MedLife cuprinde un ambulatoriu multidisciplinar cu peste 15 specialităţi medicale, un departament complex de imagistică medicală, un bloc operator cu 2 săli de operaţie, o secţie de ATI cu 2 compartimente (septic şi aseptic), zonă de triaj medical pentru evaluarea pacienţilor - care va asigura funcționarea spitalului 24/24 -, o farmacie, precum şi rezerve cu câte 2 sau 3 paturi, capacitatea totală a spitalului fiind de 132 de paturi. Pe lângă dotările de ultimă generaţie, noul spital dispune de echipamente performante, acestea fiind considerate tehnologii de vârf în clinicile private din Austria și Franța. Investiția totală în aparatură şi în dotările spitalului se ridică la valoarea de 6  milioane euro.
 
     „Pediatria este una dintre specialităţile care au consacrat MedLife drept cel mai important furnizor privat de servicii medicale din România. În cei 15 ani de activitate, am tratat peste 1 milion de pacienţi pe zona de pediatrie, în ambulatoriu şi spital, devenind lider de piaţă inclusiv pe acest segment de activitate. Acum, prin deschiderea unui spital privat dedicat pediatriei, ridicăm şi mai mult standardul serviciilor medicale adresate copiilor, Spitalul de Pediatrie MedLife fiind singura unitate de nişă din România şi, în acelaşi timp, cea mai mare unitate medicală de acest tip din Europa Centrală şi de Est, fiind în măsură să ofere servicii all-in-one și condiţii occidentale”, a declarat Mihail Marcu, preşedintele CA MedLife.
 
     Echipa spitalului depăşeşte 200 de angajați, dintre care 163 de specialişti, medici cu experiență națională și internațională, precum și asistente medicale bine pregătite, care vor gestiona cazuri din sfera pediatriei, alergologiei, cardiologiei, ortopediei, dermatologiei, endocrinologiei, gastroenterologiei, oftalmologiei, ORL, neurologiei, pneumologiei, precum și intervenții complexe de chirurgie din sfera chirurgiei generale pediatrice, ORL, oftalmologiei, ortopediei, urologiei, neurochirurgiei, chirurgiei buco-maxilo-faciale și altele.
 
     “Vom continua să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa de servicii medicale private prin noi proiecte de amploare, urmând ca, până în 2013, să deservim 1/4 din populaţia urbană, anual”, a conchis Mihail Marcu.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha