None

Solutiile Styx Naturcosmetic pentru tonifierea corecta a tenului

Este indicat să foloseşti o loţiune tonică? Ce beneficii aduce aceasta?

Medicii dermatologi sau specialiştii în machiaj au diferite opinii asupra noilor generaţii de loţiuni, care curăţă, hidratează, exfoliază sau absorb excesul de sebum. Unii medici dermatologi consideră că acţiunea unei loţiuni tonice este benefică asupra tenului, deoarece este cea care curăţă, într-adevăr, şi ultima urmă de murdărie. Alţi specialişti contrazic această părere şi consideră că îngrijirea cu un tonic este o pierdere de vreme pentru că loţiunea acţionează doar în două direcţii, şi anume controlează cantitatea de sebum secretată de tenul gras şi fereşte pielea de transpiraţie. Astfel, mulţi dermatologi văd îngrijirea tenului cu un tonic ca pe un lux prea puţin necesar, fiind convinşi că cele mai noi demachiante apărute pe piaţă şi cremele hidratante potrivite asigură tenului tot ce are nevoie. Loţiunea tonică are rolul de a îndepărta urmele de demachiant. A nu folosi loţiune tonică este ca şi cum ne-am spăla pe mâini cu săpun şi, fără a ne mai limpezi cu apă, ne-am şterge direct pe prosop. Tenul are nevoie de loţiune tonică pentru a fi perfect curat, proaspăt, hidratat, pregătit pentru aplicarea cremei (de zi sau de noapte).

Iată cateva trucuri: - tenul va fi mai proaspăt dacă loţiunea tonică se ţine la rece; - pentru o distribuire "tonică" a acesteia este ideal un pulverizator; - tenul poate fi tonifiat şi cu ceai de albăstrele sub formă de cuburi de gheaţă; - în lipsa unei loţiuni, apa minerală rece poate fi un tonic bun; - zona din jurul ochilor se tonifică foarte bine cu ceaiuri naturale, pulverizate sau sub formă de comprese; - loţiunea tonică se aplică în jurul ochilor numai dacă aceasta a fost creată şi pentru pleoape.

Krautergarten - Loţiune tonică pentru ten normal Ingredienţi activi: Extract de aloe vera, arnică, gălbenele şi uleiuri esenţiale.

Aloe vera este un remediu natural folosit în mod tradiţional pentru efectul său calmant şi de decongestionare a pielii

Krautergarten - Loţiune tonică pentru ten uscat Ingredienţi activi: Extract de gălbenele, muşeţel şi uleiuri esenţiale.

Muşeţelul are acţiune cicatrizantă, tonică, antiiritantă, de reducere a fragilităţii vasculare şi de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine periferice.  

Krautergarten - Loţiune tonică pentru ten gras Ingredienţi activi: Extract de sunătoare.

Sunătoarea este recunoscută de multă vreme în medicina populară datorită efectelor sale cicatrizante şi de regenerare.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha