7
None

Anestezia Regională în chirurgia abdominală (inclusiv chirurgia laparoscopică)

Blocurile abdominale, în special blocurile TAP (transverse abdominis plane blocks) reprezintă o preocupare în creştere, fiind utilizate pentru managementul durerilor în postoperator, în chirurgia abdominală, constituind o soluţie aplicabilă în chirurgie, deoarece oferă un risc scăzut de efecte adverse, fiind o alternativă la anestezia epidurală.

Utilizarea echografiei în urmărirea efectuării acestei manevre a îmbunătăţit acurateţea realizării blocurilor abdominale.

Canulele vizibile echografic cu sistem tip „cornerstone” care maximizează gradul de reflexie, permit vizibilitatea canulei în orice poziţionare.

Sistemul presupune: canulă echovizibilă, cateter perforat pentru administrarea anestezicului, adaptor, filtru, sistem de fixare.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha