None

CHIN-MIN: un balsam ca o comoara!

Un balsam ca o comoara, acesta este  Chin-Min de la STYX Naturcosmetic.

     Eficient deopotriva pentru  ingrijirea musculaturii si a articulatiilor dupa activitati fizice intense, cat si ca remediu in caz de raceala]i gripa, CHIN-MIN reprezintaincununarea principiilor active din patru plante recunoscute pentru efectele lor directe si rapide asupra tonusului general al corpului uman.

     Menta, eucalipul, scortisoara si cuisoarele sunt cele patru bogatii naturale pe care specialistii de la STYX Naturcosmetic le-au adunat în reteta balsamului CHIN-MIN. si nu întâmplator!

     Menta este un remediu eficient în cazurile de astenie, dureri reumatice,raceli si migrene. Sub forma de masaj sau bai, menta este un stimulent si tonic general excelent.  Stiati ca în aburul produs prin fierberea frunzelor de menta se elibereaza peste 12 compusi chimici instabili volatili care inhiba centrii agresivitatii? Iata unul din principalele motive pentru care aceasta planta - care calmeaza si învioreaza – este folosita adesea în aromaterapie.

     Uleiul de eucalip  are actiune antiinflamatoare, antibacteriana, tonica si astringenta. Imunitatea si tonusul general sunt stimulate de mirosul puternic al uleiului de eucalipt, folosit la inhalatii, în caz de raceala. Masajul cu ulei de eucalipt are efect analgezic, calmând durerile musculare si articulare. Substanta activa – eucalyptolul – este cea „vinovata” de proprietatile descongestionante si antitermice ale uleiului esential.

     Scortisoara este una dintre cele mai pretuite mirodenii ale Orientului Îndepartat. Indienii o foloseau ca leac în diverse afectiuni ale circulatiei sangvine si pentru digestie, dar si pentru combaterea racelii. În China, chiar si în zilele noastre, ramurile de scortisoara sunt folosite pentru stimularea transpiratiei imediat ce apar primele simptome de raceala sau gripa.

     Cuisoarele au fost „testate” si ele de-a lungul secolelor în lupta cu gripa, raceala, durerile musculare si artrita. Adaugat în unguente, extractul de cuisoare produce efectul de „cald” la nivelul epidermei, prin stimularea circulatiei sangvine. Pentru a-i spori aceasta calitate, specialistii de la STYX Naturcosmetic au adaugat în formula balsamului CHINMIN si , care are efect antiinflamator.

     Iata de ce am îndraznit sa spunem ca balsamul CHIN-MIN este o comoara. Calitatile produsului sunt  puse în valoare prin masaje pe zonele solicitate sau dureroase, în perioada de efort sau dupa  acesta. Efectul este de stimulare locala a circulatiei sangvine si de relaxare musculara. De asemenea, este remarcabil efectul în ameliorarea starilor de raceala si gripa, obtinut printr-o masare delicata a pieptului si a gâtului.  

     Ingredienti activi:

     Extract de menta, eucalipt, scortisoara, mentol si cuisoare.

    Produsele cosmetice Styx le puteti gasi in farmaciile Centrofarm, magazinele Plafar, farmaciile Richter.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha