None

Spirulina STAR

Nu doar un remediu, ci şi un mare beneficiu pentru organism

     CIVILIZAŢIA MODERNĂ ŞI STRESUL
 
         Asistăm în ultimele vreme la o ”accelerare” a ritmului nostru de viaţă, timpul pare a se comprima din ce în ce mai mult, nu mai avem timp decât pentru activitatea profesională, iar atmosfera caldă a căminului trece pentru mulţi dintre noi pe un plan secund.   
 
    Suprasolicitările cotidiene, grijile de zi cu zi, alimentaţia neregulată şi neadecvată, odihna insuficientă, petrecerea unor perioade lungi de timp în faţa calculatorului etc., fac ca organismul să facă faţă din ce în ce mai greu tuturor acestor ”agresiuni”. Acumularea zilnică a stresului are consecinţe pe termen lung asupra organismului nostru.  
 
     Un regim de viaţă cât de cât echilibrat ne poate ajuta foarte mult în păstrarea capacităţilor organismului în faţa tuturor provocărilor. Acestui regim i se poate asocia folosirea unor plante medicinale, ca suplimente alimentare, care să contribuie la rândul lor la tonifierea, revigorarea şi optimizarea activităţii întregului organism, precum şi de a evita administrarea (uneori chiar autoadministrarea) unor medicamente de sinteză care ”ajută” la suportarea mai uşoară a stresului.
 
     O COMBINAŢIE AYURVEDICĂ UNICĂ: SPIRULINA PLATENSIS ŞI WITHANIA SOMNIFERA (ASHWAGANDA)
 
 
     Spirulina platensis – este o algă microscopică de culoare verde-albastră, ce se dezvoltă în unele lacuri alcaline din regiunile tropicale şi subtropicale. Este cea mai bogată sursă naturală de proteine uşor digerabile, care furnizează organismului toţi aminoacizii esenţiali şi neesenţiali, betacaroten, minerale (Ca, Na, K, Fe), oligoelemente (Mg, Zn, Cu, Mn, Co, Se), vitamine (complexul B). Datorită conţinutului bogat în principii bioactive, Spirulina are acţiuni şi efecte deosebite: reglarea funcţiilor organice, stimularea sintezei hormonale (corticosuprarenalieni, tiroidieni), a insulinei. Are şi un efect radioprotectiv şi reparator al daunelor induse de terapia antitumorală.
 
     Withania somnifera (Ashwaganda) este o plantă tropicală, din familia tomatelor, a cărei rădăcină este un adevărat tezaur de substanţe energo-stimulente. Sub acţiunea sa, pacienţii - chiar cei foarte grav bolnavi - sunt revitalizaţi rapid, iar timpul de însănătoşire este considerabil scurtat. Este o plantă indicată pentru orice vârstă, care poate înlocui orice alt tratament revigorant natural ori de sinteză. Conţine principii bioactive cu acţiune antiinflamatoare, fiind utilă şi reumaticilor; antibacteriană, antivirală, precum şi antitumorală.  
 
     Ashwaganda se adresează persoanelor obosite, devitalizate, persoanele care nu pot suporta rigorile unui remediu detoxifiant ori asupra cărora nu are efect stimularea imunitară directă vor beneficia din plin de pe urma proprietăţilor minunatei Ashwaganda. O altă categorie căreia i se adresează cuprinde persoanele care nu se pot odihni, care suferă de insomnie ori care dorm şi se trezesc mai obosite ca la culcare, însăşi denumirea ştiinţifică de Whitania somnifera sugerând clar acţiunea sa.
 
     Supliment alimentar natural 100%, sursă vegetală de proteine care furnizează organismului toţi aminoacizii esenţiali, Spirulina Star, este un produs unic ce reuneşte proprietăţile deosebite ale algei Spirulina Platensis şi ale plantei Withania Somnifera.  
 
     Exercită o remarcabilă acţiune detoxifiantă, purificatoare, antibacteriană şi antivirală, stimulează sistemul imunitar şi creşte rezistenţa organismului la infecţii, stimulează creşterea, intervine în întârzierea diverselor afecţiuni ce apar odată cu înaintarea în vârstă, reduce apetitul alimentar contribuind în acest fel la controlul greutăţii, ajută la menţinerea glicemiei în limite normale, la creşterea performanţelor sportive şi nu în ultimul rând este o sursă naturală bogată în proteinele de care organismul are atâta nevoie.  
 
      Ca remediu este cunoscută pentru acţiunea sa antitumorală şi de protecţie în cursul terapiilor radioactive şi de citostatice, dând o speranţă în plus celor aflaţi în aceste situaţii deosebit de dificile.
 
     Acest produse este recomandat copiilor aflaţi în creştere, persoanelor care depun un efort fizic şi intelectual intens, sportivilor, persoanelor care au imunitatea organismului şi capacitatea de apărare împotriva infecţiilor scazută, persoanelor care doresc să scadă în greutate şi persoanelor în vârstă.
 
     Se recomandă în mod special prudenţă în folosirea de către femeile însărcinate ori care alăptează şi, din cauza conţinutului foarte ridicat de proteine, de către persoanele suferinde de fenilcetonurie. Oricum, nu e bine să se depăşească dozele recomandate, efectele nedorite ce pot apărea în urma detoxifierii bruşte a organismului fiind tulburările gastro-intestinale şi durerile de cap.
 
   Toate produsele firmei STAR INTERNATIONAL MED sunt obţinute din plante medicinale native din India, cultivate în condiţii ecologice şi prelucrate prin procedee tehnologice netermice, la standarde internaţionale de calitate (ISO), fiind avizate de I.B.A.
 
     Produsele se găsesc în toate farmaciile şi unităţile Plafar din Bucureşti şi din ţară sau în magazinul propriu din Bd. Carol I nr. 46 (vis-a-vis de Biserica Armenească)

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha