15
None

Diabetegen – Cremă pe bază de colostru pentru regenerarea rapidă a ţesuturilor

Diabetegen este un produs dermatocosmetic pentru tratamentul pielii cu diferite afecțiuni. Eficacitatea produsului derivă din conținutul de substanțe naturale bioactive puternice.

O combinație de Colostru bovin și Argint coloidal face ca Diabetegen să fie un produs recomandat pentru tratamentul leziunilor pielii, accelerând procesul de vindecare. Prezența unor ingrediente precum: Alantoina, Pantenolul sau Vitamina E potenţează efectul benefic al colostrului și contribuie la vindecarea țesutului lezat.

Colostrul bovin conţine un amestec de factori de creştere, imunoglobuline (IgA, IgD, IgE, IgG şi IgM), precum şi substanţe nutritive importante (vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, antioxidanţi) care stimulează regenerarea pielii, creşterea celulară și refacerea ţesuturilor. De asemenea, colostrul acţionează ca un factor anti-îmbătrânire, accelerează vindecarea leziunilor și are efect antiinflamator.

Diabetegen cremă 15 g şi Diabetegen Forte 40 g sunt recomandate:

Pentru pacienţii diabetici (în special pentru tratamentul leziunilor piciorului diabetic), pentru tratarea rănilor cronice, escarelor, arsurilor şi a degerăturilor, accelerând vindecarea rănilor şi cicatricilor.

Diabetegen este 100% natural

Diabetegen nu conține nici un fel de conservanți, coloranți sau parfum. Colostrul este testat din punct de vedere al purității și conținutului de substanțe dăunătoare de laboratoare independente specializate în cercetarea colostrului. Nu există efecte secundare cunoscute.

Diabetegen a fost premiat în Uniunea Europeană

Diabetegen este un produs unic în Uniunea Europeană. A câștigat şase ani consecutive premiul „Produsul Anului”, în perioada 2011-2016 acordat de către un comitet de medici specialiști diabetologi în cadrul Conferinței de Diabet din Polonia - Diabetica Expo.

Substanțele bioactive din compoziția Diabetegen cremă 15 g şi Diabetegen Forte 40 g sunt printre cele mai puternice din natură.

Cele mai importante dintre acestea sunt: Colostrul bovin, Alantoina, Pantenol, Argintul Coloidal.

Substanțele din compoziție stimulează regenerarea celulelor prin intermediul factorilor de creștere: factorul de creştere a epidermei și factorul de creștere al fibroblastelor.

Diabetegen Forte 40 g conține în plus trei tipuri de proteine: din mătase, perle şi din caviar. Acestea aduc următoarele beneficii:

• acţiunea produsului este mai puternică şi persistentă în timp,

• metabolismul pielii este stimulat fiind susţinută refacerea ţesutului epitelial,

• cresc elasticitatea pielii şi reduc riscul de fisurare, accelerând procesul de regenerare,

• stimulează secreția și refacerea colagenului natural al pielii, dezvoltarea fibroblastelor precum și accelerarea vindecării,

• susțin efectul anti-îmbătrânire, antioxidanții conținuți netezesc pielea.

Mai multe informaţii despre produsele Diabetegen cremă 15 g şi Diabetegen Forte 40 g se găsesc pe site-ul http://diabetegen.ro/.

Alte articole despre:

Comentarii


Busu atena

As vrea 2 tuburi cu albastru

Aug. 21, 2018, 7:42 p.m.
0
0

gabriela zaha

as vrea 2 tuburi de crema diabetegen de 40 ml

Aug. 14, 2019, 5 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha