30
None

Scapă ușor de rinita alergică, scurgerile nazale permanente și nas înfundat!

Rinita alergică este o afecțiune care se manifestă prin curgerea nasului, strănuturi dese, lăcrimarea și mâncărimea ochilor. După cum se observă, semnele bolii seamană foarte mult cu cele ale răcelii, însă afecțiunea este cu totul alta.

Aceste reacții ale organismului sunt provocate de diversi factori din atmosferă (așa-numiții „alergeni”), printre care se număra polenul, acarienii (mici vietăți care se regăsesc în praf) sau buruienile (care ne dau de furcă mai ales toamna). Însa aceste reacții nu apar la toate persoanele, ci numai la cele la care sistemul imunitar nu funcționează asa cum ar trebui.

Primăvara și toamana sunt anotimpurile care predispun persoanele ce suferă de alergii la probleme suplimentare.Venirea primaverii aduce cu ea și polenul florilor și al copaciilor ,acesta fiind principalul vinovat de producerea rinitei alergice.

Caz clinic

Pacienta P.C în vârstă de 26 ani se prezintă în Clinica Sciencemed București cu următoarele probleme: rinita alergică care se accentuează datorită climei umede în care locuiește, astm bronșic, scurgere nazală permanenta anterioara și posterioară, cu senzație de nas înfundat. Se trezește pe timpul nopții de 2 ori cu accese de tuse. Pacienta prezintă și un sindrom depresiv și insomnii de 3 ani de zile, care s-au accentuat cu schimbarea locului de muncă, unde simte ca nu se regăsește. Are și anumite tulburari legate de tranzit ,cu tendință către constipație cronică. În plus ciclu menstrual neregulat însoțit de dureri puternice în primele 2 zile.

În clinica noastră pacienta a efectuat o consultație completă de medicină integrată pentru stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanță) și a dezechilibrelor de funcție celulară la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstițială).

Aparatul de biorezonanță ne-a indicat dezechilibre energetice maxime la nivelul sistemului respirator și sistemului nervos vegetativ, dezechilibre energetice ușoare și semnificative la nivelul sistemului endocrin, la nivelul creierului, sistemului limfatic ,aparatului digestiv și aparatului circulator.

Electrosomatografia intersti-țială ne-a indicat dezechilibre de funcție celulară semnificative și moderate la nivelul aparatului respirator, stomacului, intestinului subțire, ficatului, sistemului nervos vegetativ și organelor genitale feminine.

În cadrul discuției cu pacienta (anamneza homeopată) s-a stabilit un remediu homeopat care actionează la nivel fizic, mental și emoțional. Eficiența acestui remediu a fost testată pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacienta a primit tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare). Tratamentul a fost completat cu un remediu homeopat (Nux Vomica) cu rol în restabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional, plus cateva remedii gemoterapice (extracte din muguri de coacaz negru și din muguri de carpen) și fitoterapice (capsule cu ulei chimen negru și aerosoli cu propolis), toate adaptate simptomelor pentru care pacienta s-a prezentat în clinica noastră.

După trei luni de tratament și 10 sedinte de echilibrare energetica în clinica Sciencemed, crizele de tuse din timpul nopții s-au redus cu 60% (mai apar doar o dată pe săptămână), pacienta nu mai prezintă nas înfundat și scurgeri nazale permanente, se simte mult mai energică, este plină de viață și prezintă dorința de a face schimbări în traiul de zi cu zi.

Sindromul depresiv și insomniile s-au redus cu 60 % iar tendința către constipație cronică a disparut, tranzitul revenind la normal (1 scaun pe zi).

În concluzie trebuie înțeles că medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un întreg ,deoarece noi considerăm că starea de sănătate reprezintă mai mult decât absența bolii. Sănătatea înseamnă armonie la nivel fizic, mental, emoțional, celular și energetic.

Dr. Mihaela Dascălu

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4, Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha