30
None

Încearcă să faci bine

Diana este specialist IT. În urmă cu 2 ani a venit la clinica Sciencemed din București cu simptome aparent banale: lipsa de somn, stres, nervozitate excesivă. Începuse să se îngrase și nu putea să-și controleze apetitul alimentar

Este o persoană deosebit de inteligentă și informată. I-am prezentat rezultatele unui studiu efectuat in 2013 in SUA, unde la clinica Mayo, pe baza principiilor medicinei integrate, au fost investigate 20.000 persoane, angajați ai firmei Apple, aparent sănatoase. Dintre acestea au fost prognozate ca urmând să se îmbolnăvească în urmatoarele 2 luni, un număr de 2.500 persoane. În urmatoarele 2 luni, dintre acestea s-au îmbolnavit 2.364.

Cum a fost posibil să se prevadă că o persoană sănătoasă se va îmbolnavi? Medicina integrată Sciencemed a dovedit pe baze științifice că există 3 niveluri la care ne îmbolnăvim:

• nivelul energetic și informațional

• nivelul celular

• nivelul organic

Boala se manifestă, asa cum o definește medicina alopată, la nivelul 3, respectiv organic.

Medicina integrata Sciencemed este singura care poate detecta bolile la nivelul energetic și informațional, cu ajutorul medicinei cuantice, respectiv la nivelul celular, cu ajutorul electrosomatografiei. Asa a fost posibilă o prognoză foarte exactă ce persoane se vor îmbolnăvi în următoarea perioadă.

Revenind la pacienta Diana, s-a facut un consult complet de medicina integrată Sciencemed și s-a stabilit că este foarte aproape de o depresie gravă. S-a stabilit un tratament bazat pe remediu homeopat, suplimente fitoterapice și remediu floral Bach (nici un medicament chimic).

S-au stabilit 2 ședințe săptamânale de armonizare energetică, cu terapie luminoasă și neurorezonanță (muzica terapeutică).

După primele 10 ședințe, Diana a avut un somn liniștit, nu mai era nervoasă și nu mai percepea stresul atât de agresiv. Nu a mai facut depresia pentru care era un candidat sigur.

După 20 ședinte a reușit și cu ajutorul unor sfaturi de nutriție să slăbească primul kg. și să-și controleze greutatea.

Acum, vine săptamânal la ședințele de armonizare pe care le numeste "clipele de răsfaț antistres". Are greutatea ideală și a fost promovata project manager. Ne consideră binefacatorii și salvatorii ei.

Cand serverul pe care este găzduit site-ul nostru www.sciencemed.ro a fost atacat de hackeri și site-ul a fost grav afectat s-a oferit voluntar să ne ajute să-l reconstituim. A muncit 2 săptamâni în timpul liber alături de specialiștii Sciencemed și a refuzat orice plată. A spus ca este modul ei de a ne mulțumi și ne întoarce astfel binele făcut. Încearcă clipă de clipă să faci bine...

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4 Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha