30
None

Cum putem ține sub control glicemia cu ajutorul medicinei integrate

Pacient în vârstă de 59 ani se prezintă la Clinica Sciencemed Bucuresti pentru următoarele simptome:

• urinări frecvente (inclusiv noaptea se trezește de 2 – 3 ori pentru a merge la toaletă);

• senzație de sete exagerată;

• senzația permanentă de foame;

• întârzierea în vindecarea rănilor;

• înțepături sau furnicături la nivelul membrelor inferioare;

• infecții frecvente ale căilor respiratorii superioare (în sezonul rece răcește foarte ușor și prezintă sinuzite recurente);

• tulburări de vedere;

În medicina clasică a fost diagnosticat cu Diabet zaharat insulinonecesitant, sinuzită cronică frontală și maxilară, retinopatie diabetica și glaucom.

In clinica noastra a efectuat o consultatie completa de medicina integrata în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția și recidiva simptomelor și a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanța a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, sistemului endocrin,  sistemului nervos central, pancreasului, intestinului subțire, colonului, ficatului, aparatului cardio – vascular, aparatului osteo – articular, organului vederii și aparatului respirator. Electrosomatografia interstițială a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul sistemului nervos, arterelor, inimii, rinichilor, pancreasului, ficatului, colonului, intestinului subțire, plămânilor și coloanei vertebrale.

Medicina integrată Sciencemed trateaă toate aceste dezechilibre care constituie cauza principală a afecțiunilor pacientului.

În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalității pacientului și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emoțional și tratament gemoterapic și fitoterapic pentru toate afecțiunile prezentate.

După 6 luni de tratament si 24 sedinte de echilibrare energetică s-a reușit pentru prima dată un bun control al glicemiei cu doze mult mai mici de insulina (în ultimii 5 ani pacientul avand nevoie de doze tot mai mari de insulina care nu reuseau să mențină glicemia în limite normale), nu a mai răcit în cursul iernii (tratamentul energetic crește forșa vitală și implicit imunitatea organismului), s-a rărit frecvența și volumul micțiunilor (în cursul zilei urineaza mai rar si în cantități mai mici, iar noaptea se trezește o singură dată pentru a merge la toaletă), vederea la distanță s-a îmbunătățit, senzația de înțepături și furnicături în membrele inferioare s-a ameliorat cu 50%, iar senzația permanentă de foame și setea exagerată s-au redus complet. S-a îmbunătățit considerabil starea psihică, este mult mai încrezător ca i se vor întâmpla lucruri bune de acum încolo și socializează cum nu o mai făcuse de mult timp.

Medicina integrata tratează omul, nu bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.

Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului această capacitate de a se reface singur.

Fiecare pacient răspunde la terapie în ritmul lui în funcție de gravitatea și vechimea afec-țiunilor de care suferă. Deasemenea credința în vindecare joacă un rol foarte important

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4, Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha