30
None
172

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune Tiroidita autoimună Hashimoto

Din ce în ce mai multe persoane, chiar și copii sau femei gravide ori imediat după naștere sunt diagnosticati cu o afecțiune a tiroidei numită tiroidita autoimună sau boala Hashimoto, care reprezintă o inflamație cronică, autoimună a tiroidei.

Tiroidita Hashimoto este cel mai frecvent tip de tiroidită si cea mai obișnuită cauză de hipotiroidism. Din motive necunoscute, organismul se întoarce împotriva sa, printr-o reacție autoimună. Tiroida este invadată de celulele albe din sânge și se creeaza anticorpi care atacă glanda tiroidă - anticorpii antitiroidieni.

Mecanismele prin care această boală autoimună se declanșează rămân necunoscute, ea fiind depistată atunci când organismul atacă celulele glandei tiroide prin reacția autoimună. Vorbim așadar despre o boală a întregului organism, însă principala afectare se produce la nivelul tiroidei, într-o primă fază. Deși boala este existentă, la început, glanda tiroidă poate funcționa în mod normal, ca în aproximativ 50% din cazuri, dar este posibil și să se instaleze hipofuncția de la debut (hipotiroidismul) sau, mai rar, glanda să funcționeze exacerbat, să fie hiperactivă (hipertiroidia)

Însă în majoritatea cazurilor, personele dezvoltă în cele din urmă, hipotiroidism și vor necesita tratament de substituție toată viața.

Ca principale simptome, persoanele cu hipotiroidism, resimt oboseala și nu pot tolera frigul. Diagnosticul se bazează pe rezultatele examenului clinic și anumite teste de sânge.

Vă prezentăm cazul clinic al unei paciente cu tiroidita autoimuna și atacuri de panică în tratament la Clinica Sciencemed București:

Pacienta M.A, în vârstă de 32 de ani se prezintă în clinica Sciencemed Bucuresti având următoarele probleme de sănătate:

A fost diagnosticată în anul 2012 cu Tiroidita autoimună Hashimoto  iar de atunci este sub tratament alopat . La 7-8 luni după ce a fost diagnosticată cu aceasta afecțiune au început stările de rău, atacuri de panică, transpirație excesivă mai ales în zona axilară, i-a aparut psoriazis pe zona genunchilor  si H.T.A;

Este o persoană foarte energică, muncește foarte mult, aleargă de dimineață până seara,este altruistă și are tendința către nervozitate;

Tendința către nervozitate apare atunci când ceva nu îi iese asa cum vrea ea. Rezolvă orice problemă, oricât de grea ar fi și face tot ce depinde de ea pentru a fi bine. Iși dorește foarte mult un copil, a pierdut 3 sarcini și iși dorește foarte tare sa i se împlinească dorința de a avea un suflet lângă ea.

Pacienta a efectuat o consultație completa de medicina integrată  ce a inclus depistarea  dezechilibrelor energetice prin biorezonanță și depistarea dezechilibrelor celulare la aparatul de electrosomatografie interstițială.

Ambele scanări ne-au evidențiat dezechilibre maxime și semnificative pe aparate și sisteme în special pe tiroidă, pacienta având un dezechilibru de 80 % ceea ce a aratat și confirmat că boala s-a instalat și în plan fizic (Tiroidita autoimuna Hashimoto), pacienta prezintă dezechilibre maxime și semnificative pe aparatul reproducator feminin, aparatul circulator, piele, sistemul nervos, aparatul digestiv, creier, sistemul limfatic și imunitar, amigdalele cerebrale, hipotalamus, chakre și pe vitalitate.

În cadrul discuției cu pacienta (anamneza homeopata) am stabilit un remediu homeopat (Pulsatilla) care acționează la nivel fizic, mental și emoțional; eficiența acestui remediu a fost testată pe loc și confirmată cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primește tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare ), remediu homeopat (Pulsatilla) cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional,remedii fitoterapice adaptate simptomelor și afecțiunilor pentru care s-a prezentat.

Dupa 3 luni de tratament, 15 sedinte de echilibrare energetice pacienta se simte mai energică,analizele medicale s-au îmbunătățit ( ATPO, FT3, FT4,TSH, ),transpirația s-a remis, se simte mult mai energică și odihnită. Atacurile de panică au disparut iar starea de nervozitate s-a redus cu 70%, a învățat să se controleze și să ia lucrurile așa cum vin . A observat că se poate concentra mult mai bine pe ceea ce are de făcut. Psoriazisul din zona genunchilor s-a redus cu 50 %. Nu mai simte că are membrele inferioare reci tot timpul . T.A s-a stabilizat, pacienta nu a mai avut nici un episod de H.T.A. Prezintă un tonus mai bun și un somn mult mai odihnitor.

Medicina integrată tratează omul, nu doar bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.

Să fii sanatos înseamnă să fii în armonie cu tine însuți si cu tot ceea ce te înconjoară.Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului această capacitate de a se reface singur.

Ședințele de echilibrare energetică cresc forța vitală a organismului și echilibrează imunitatea. Fiecare pacient răspunde la terapie în ritmul lui în funcție de gravitatea și vechimea afecțiunilor de care suferă.

Consultația completă de medicină integrată este foarte importantă atât pentru stabilirea unui tratament personalizat cât și pentru identificarea unor riscuri de îmbolnavire a unor organe. Terapia energetică poate reduce aceste riscuri prin cresterea forței vitale a organismului.

 

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4, Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha