14
None

Tot ce trebuie să ştii despre peeling

Peelingul reprezintă un procedeu de exfoliere care ajută la eliminarea stratului de celule moarte şi îmbunătăţeşte vizibil aspectul tenului conferindu-i luminozitate. Atunci când are loc doar o exfoliere delicată se efectuează un peeling cosmetic.

Pe de altă parte, peelingul chimic este o procedură dermatologică prin care se îndepărtează diferite straturi ale pielii pentru a obține o regenerare a stratului deteriorat cu stimularea anabolică a celulelor.

Alegerea tipului de peeling depinde de obiectivul pentru care acţionăm. Peelingul superficial se recomandă pentru pistrui, lentigo actinic/solar, keratoză actinică, melasma, pigmentare post-inflamatorie, pori dilatați, acnee comedonială. Peeling mediu pentru melasma reziduală, linii fine, riduri de expresie, vergeturi noi, în timp ce peelingul în profunzime ajută la eliminarea ridurilor şi a cicatricilor.

Peeling cosmetic la dumneavoastră acasă

Dacă nu sunteţi adepta saloanelor de înfrumuseţare, puteţi realiza un peeling cosmetic la dumneavoastră acasă pentru reînnoirea pielii, cu ajutorul cremei Glyco-A cu 12% acid glicolic. Produsul este recomandat pentru prevenirea și tratamentul îmbătrânirii pielii, melasma și pigmentarea pielii, ihtioză, acnee și ten gras, xeroză și piele uscată, vergeturi. Acidul glicolic stimuleaza sinteza de colagen redand elasticitatea pielii.

Mod de utilizare

Modul de utilizare este unul simplu. Aplicaţi Glyco-A o dată la 2 zile, seara timp de 2 săptămâni, apoi când pielea este pregătită, aplicaţi zilnic, seara, pentru un efect de micro-peeling. În timpul tratamentului este recomandată aplicarea unei creme hidratante şi protecție împotriva UV, pe timpul zilei.

Crema Glyco-A poate fi utilizată ca atare sau asociată cu alte tratamente: anti-îmbătrânire, tratament de hiperpigmentare, acnee, piele uscată şi scuamoasă. De asemenea, Glyco-A poate fi folosită cu 2-3 săptămâni înaintea peelingului chimic pentru a pregăti pielea, dar și după, ca tratament de întreținere.

Produsul Glyco-A are o textură uşoară care se absoarbe rapid, iar concentraţia de 12% acid glicolic este concentrația potrivită pentru rezultate optime. Utilizarea produsului Glyco-A conferă luminozitate pielii prin efectul de reînnoire celulară.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha