14
None

Tratament eficient complet pentru acneea retențională

Acneea este o afecţiune cutanată frecventă, caracterizată prin apariţia unor zone inflamatorii ce asociază roșeață în special pe faţă, însă pot apărea şi pe piept sau spate. În cele mai multe situaţii, cauza o reprezintă secreţia în exces de sebum, asociată cu dilatarea porilor, de la nivelul stratului cutanat, ce conțin celule moarte sau bacterii.

O formă ușoară-moderată de acnee o reprezintă cea retențională care se manifestă prin prezența comedoanelor închise (recunoscute ca puncte negre) sau comedoane deschise (puncte albe). Este indicat să nu ignorăm aceste probleme ale tenului şi să facem demersuri pentru tratarea lor înainte ca acestea să se agraveze. O acțiune mecanică asupra lor nu este o soluţie, această “metodă” de a scăpa de punctele inflamate poate duce de hiperpigmentare sau cicatrici. Cum putem îngriji tenul acneic?

Curăţarea: regula de aur

Curăţarea tenului reprezintă o primă etapă extrem de importantă ce nu trebuie neglijată. Pentru a elimina secreția de sebum de peste noapte ori impurităţile acumulate peste zi, dar şi pentru a îndepărta machiajul, soluţia micelară TEEN DERM AQUA se recomandă a se folosi dimineața și seara. Cu o formulă adaptată tenului acneic şi rol purificator, TEEN DERM AQUA ţine sub control secreţia în exces a sebumului, problemă atât de frecventă în cazul tenului cu acnee.

După curăţarea în prealabil cu soluţia micelară, tenul este pregătit pentru gelul de curăţare exfoliant TEEN DERM GEL cu proprietăţi kerato-reducătoare, purificatoare şi antibacteriene (datorită acidului salicilic 1% din compoziţie), proprietăţi anti-inflamatoare (prin extractul de boswelia) şi sebo-reglatoare (mulţumită complexului 5 α Avocuta). Se recomandă curăţarea tenului cu produsului TEEN DERM GEL zilnic, dimineaţa şi seara, masând uşor zona afectată 1-2 minute, apoi se clăteşte. Produsul este non-comedogenic (nu încarcă porii), curăță impuritățile şi exfoliază pielea în mod delicat.

Tratament şi îngrijire

După ce am asigurat o bună curăţare a tenului, putem trece la pasul următor, de îngrijire. Soluţia de tratament este diferenţiată prin folosirea unui tratament de zi, TEEN DERM K şi o formulă complexă pentru timp de noapte, TEEN DERM K concentrate. Gelul-cremă anti-imperfecțiuni TEEN DERM K, are o textură uşoară, non-grasă, hidratează fără a încărca porii (sub acţiunea glucozei şi a xilitolului natural) și previne pierderea apei la nivel transepidermic. Conţine acelaşi complex 5 α Avocuta care reglează secreţia de sebum şi α-pure complex ce favorizează eliminarea imperfecţiunilor.

Pentru o eficienţă optimă puteţi aplica TEEN DERM K dimineaţa combinat cu TEEN DERM K concentrate seara. Formula de noapte este disponibilă sub formă de gel-cremă concentrat cu acţiune keratolitică, prin agenţii acid glicolic şi gluconolactone, în proporţie de 6%. Aceste ingrediente active exfoliante au efectul unui peeling cosmetic superficial pentru eliminarea imperfecţiunilor. Acţiunea anti-bacteriană și anti-seboreică este accentuată prin prezența ingredientului zincidone.

Protecţie UVA/UVB

Se recomandă folosirea cremelor de protecţie solară înainte şi la o săptămână după terminarea tratamentului. Gama TEEN DERM se extinde cu UVEBLOCK CLEAN DERM, produs cu fotoprotecţie, SPF 30, cu o asociere optimă de filtre chimice şi minerale şi ingredientul sebo-reglator 5 α Avocuta care acţionează prin limitarea activităţii enzimei 5 α reductază răspunzătoare de secreţia în exces a sebumului.

Obiceiul de a citi etichetele produselor dermato-cosmetice poate fi greu de deprins, însă este cel puțin la fel de important precum selecţia produselor alimentare. Trebuie să alegem cu atenție produsele de îngrijire a pielii și cu o grijă deosebită pe cele dedicate tenului cu probleme care prezintă o sensibilitate aparte.

Descoperă gama TEEN DERM pentru acnee retențională şi simte-te confortabil în propria piele!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha