None

Gelul venotonic noi indicatii terapeutice

noi indicaţii terapeutice

Ca practicant al unei discipline care lucrează cu certitudini am dorit să testez gelul venotonic. După o zi cu activitate intensă (program de sală de operaţie susţinut) când simţeam greutate în gambe şi molet, parcă erau de plumb, am administrat produsul gel venotonic. S-a produs imediat o senzaţie de uşurare şi de răcoare la nivelul membrelor ineferioare. Această experienţă simplă dar relevantă m-au determinat să gândesc o extindere a utilizării acestui produs şi astfel prin administrarea pre- şi postoperator să fie ameliorat şi totodată accelerat procesul de vindecare scăzând staza şi edemul postoperator.

Eficacitatea produsului a fost demonstrată pentru o mare diversitate de cazuri inclusiv intervenţii chirugicale mai laborioase, cum ar fi abdomenoplastie, monoplastie şi în leziunile membrelor superioare, observându-se o ameliorare în circulaţie. În cazurile cronice unde este necesară o pregătire preoperatorie, administrarea produsului cu două săptămâni înainte şi apoi o lună după operaţie, contribuie la ameliorarea denajului venos şi accelerarea vindecării.

În prezent este în derulare un studiu anatomo-patologic în ceea ce priveşte efectul gelului în leziunile posttraumatice distale ale membrelor inferioare şi superioare chiar din timpul tratamentului chirurgical cu evaluarea postoperatorie repetată.

Dr. Ardeshir Vahidi

Dr. Sorin Godeanu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha