None

Ghid pentru alegerea ochelarilor

Având în vedere faptul că pe piaţa de profil există numeroase modele de ochelari cu diverse forme, mărimi şi culori, alegerea acestora poate fi îngreunată. Venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva sfaturi utile.

Înainte de a merge la un magazin de optică - unde pentru alegerea ochelarilor potriviţi veţi fi asistat un consultant de vânzări - trebuie să ştiţi în ce categorie de formă a feţei vă încadraţi.

Forma ovală

Sunteţi o persoană norocoasă! Întrucât forma feţei are proporţii egale, puteţi purta aproape orice formă de ochelari. Nu vă limitaţi la un singur model! Încercaţi cu încredere şi modele de tip “wrap around” sau aviator.

Sugestii:

Forma rotundă

D

acă va încadraţi în această tipologie, vă recomandăm rame care să dea un efect de alungire a feţei. Încercaţi forme uşor ascuţite sau dreptunghiulare. O să fiţi plăcut surprins de noul look!

Sugestii:

Forma pătrată sau dreptunghiulară

Î

n cazul în care forma feţei dumneavoastră este dreptunghiulară sau pătrată, va trebui să apelaţi la mici trucuri. Purtaţi ochelari cu colţuri rotunjite! Trebuie să ştiţi că majoritatea vedetelor de la Hollywood se încadrează în această tipologie.

Sugestii:

Formă de inimă

Pentru ca să vă daţi seama dacă faţa dumneavoastră se încadrează în acest contur, imaginaţi-vă un triunghi cu vârful în jos! Fruntea şi pomeţii sunt vizibil mai laţi în comparaţie cu bărbia. Vă recomandăm să purtaţi ochelari cu forme foarte delicate.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha