None

Detoxifierea organismului cu ajutorul plasturilor

Plasturii pentru detoxifiere sunt uşor de utilizat, nu produc reacţii adverse, sunt ieftini şi aduc un mare beneficiu organismului aflat în continuu stress. Din categoria acestora fac parte: plasturii BioHeel, plasturii Chi, plasturii Hotteeze pentru picioare şi pentru corp.

Plasturii BioHeel şi Chi pentru detoxifiere conţin: Agaricus mushroom, Eucalyptus tree sap, Bamboo vinegar, Tourmaline mineral, Chitosan, Oak vinegar, Starch.

Acţiune: plasturii se încălzesc în contact cu pielea, deschizând astfel porii care absorb toxinele prin efect osmotic. Roca tourmaline acţionează asupra organelor din corp stimulând punctele reflexe de pe talpa piciorului. Toxinele sunt absorbite de oţetul de bambus, iar pudra din ciuperca Agaricus, prin detoxifierea pe care o produce, are rol în îmbunătăţirea imunităţii. Seva din arbori produce ioni negativi, care sunt uşor absorbiţi prin piele şi care transmit corpului antioxidanţi, împiedicând formarea de radicali liberi, incriminaţi din ce în ce mai mult în accelerarea procesului de îmbătrânire şi apariţia tumorilor.

Mod de folosire: Plasturii se aplică extern pe talpa piciorului în zonele reflexe de rinichi şi intestin gros, dar şi în alte zone reflexe sau localizate pe corp. După 8-10 ore devin murdari şi uleioşi. Plasturii se utilizează pe pielea intactă fără escoriaţii şi după degresarea pielii.

Cine ar trebui să folosească plasturii BioHeel: persoanele care au nevoie de un program de detoxifiere a organismului, care prezintă migrene sau dureri inexplicabile în umeri, gât, spate, persoanele care se simt obosite şi fără energie, care stau foarte mult în picioare şi conduc mult, cei care au insomnii, probleme cu balonarea şi constipaţia, cei care doresc să-şi accelereze procesul de scădere în greutate.

Plasturii Chi pot fi folosiţi în următoarele cazuri: insomnii (detoxifică corpul în timpul somnului prin aplicare pe talpa piciorului, considerată sediul zonelor reflexe plantare ale organelor interne), migrene, balonări, constipaţie, creşteri în greutate, imunitate scăzuta a organismului, prevenirea fenomenelor de îmbătrânire.

Plasturii Hotteeze sunt pentru picioare şi pentru corp, au acelaşi conţinut: fier, praf de rocă, clorură de potasiu, apă, carbon, compuşii nu sunt toxici şi nu dau reacţii adverse.

Indicaţii: alungă tensiunea din picioarele obosite, prin încălzirea picioarelor, oferind o senzaţie de confort, alină durerile articulare, au efect antibacterian şi deodorizant, sindromul picioarelor reci, ameliorează circulaţia în începutul de arterită.

Acţiune: degajă 5 ore de căldură datorită procesului de oxidare al fierului din componenta lor cu eliberare succesivă de caldură.

Plasturii Hotteeze pentru corp sunt indicaţi pentru dureri din perioada menstruală, crampe şi dureri musculare cu diferite localizări, dureri de spate sau articulare, pentru a elibera tensiunea din muşchii obosiţi.

Acţiune: degajă 12 ore de căldură constantă şi reconfortantă, datorită procesului de oxidare al fierului.

Centrul de Sanatate Medireflex

Dr. Iuliana Avadanei

M.G. Homeopatie-Acupunctura

Comentarii


Dachmann Ana Maria

Buna ziua Eu folosesc plasturi detoxifianti si sunt foarte multumita .A si avea o intrebare .Daca plasturii au aviz de la Ministerul sanatatii si daca este nevoie de acest aviz.Va multumesc

Aug. 14, 2011, 9:30 p.m.
4
1

Florina

Personal eu am folosit plasturii KiynomeKinoki . Kiyome Kinoki reprezinta o cataplasma sub forma de plasture utilizata pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului. Am achizitionat acest produs de pe linkul : http://www.detoxifiere-deparazitare.ro/afisare_articol/Ingrijire%20personala/sub/Kiyome%20Kinoki%20-553.html. Sunt extraordinari incercatii si dumneavoastra.

Nov. 1, 2012, 12:06 p.m.
4
3

gabriel

Florina eu cred ca tu faci reclama mascata , oricine stie cat costa plasturii astia in realitate Iar link-ul la care faci tu referinta are preturi astronomice . Multumim pentru mesaj !

Nov. 18, 2012, 7:54 p.m.
9
0

ioan

as vrea sa incerc si eu

June 20, 2015, 11:39 p.m.
1
1
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha