None

Si varsta a treia poate fi frumoasa!

Zi de zi pleci la serviciu cu aceleaşi gânduri şi griji...

Îţi aminteşti de momentele în care drumul spre casă a devenit un motiv de teamă, frustrare, epuizare...

Iar vârstnicul rămas acasă petrece ore întregi nesupravegheat, lipsit de ajutor, ocupându-şi timpul cu orice lucru pe care îl consideră interesant sau inofensiv dar care în realitate îi dăunează...

Vina pentru aceste situaţii atât de frecvent întâlnite nu aparţine nimănui şi, de aceea, nimeni nu trebuie să sufere. Datorită acestui gând a apărut Centrul de zi pentru vârstnici, al firmei ActiveCare. Fie pentru că suferă de o boală ireversibilă precum Alzheimerul, fie că au nevoie pur şi simplu de supraveghere şi ajutor, vârstnicii primesc aici cele mai bune îngrijiri şi mult mai mult. Aici există în permanenţă cineva care să-i încurajeze, să-i îndemne spre activităţi variate, cineva alături de care să facă o plimbare în parc sau câteva exerciţii fizice care să-i ajute să se mişte mai uşor. Prin această metodă, a regimului de „grădiniţă pentru bătrâni”(petrecerea zilei în centrul nostru şi revenirea acasă la sfârşitul zilei) sunt evitate sentimentele de frustrare şi abandon ale vârstnicului şi, totodată, stresul emoţional al rudei acestuia, care înainte era nevoită să-l încredinţeze unui cămin de bătrâni.

Să nu uităm faptul că experienţa este un factor foarte important pentru buna desfăşurare a oricărei activităţi, iar echipa noastră se bucură de o experienţă de peste 5 ani în domeniul îngrijirilor medicale la domiciliu! Astfel a apărut iniţiativa deschiderii unui centru în care oamenii nu numai că pot fi supravegheaţi, ci şi beneficiază de cel mai mare avantaj: petrecerea timpului într-un colectiv. Se vor observa îmbunătăţirea capacităţii de comunicare, de cooperare, ameliorarea stării fizice sau menţinerea acesteia la parametri necesari desfăşurării unei vieţi plăcute atât pentru ei înşişi cât şi pentru rude.

Ne-am străduit să găsim cea mai bună soluţie şi am reuşit. Vă aşteptăm să vă alăturaţi nouă şi să redescoperiţi frumuseţea vieţii!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha