None

CANCERUL DE San-factori de risc si metode de prevenire

Tehnicile moderne de rafinare a produselor alimentare îndepărtează, de cele mai multe ori, fibrele şi celelalte componente nedigerabile, care sunt considerate că slăbesc calităţile gustative. rezultă materii prime alimentare care au fost asociate cu creşterea ratei îmbolnăvirilor, în cazuri de hiperlipidemie, diabet, cancer de colon şi afecţiuni cardiace ischemice, toate, afecţiuni care pun mari probleme de tratament.

După o profundă analiză a fibrelor dietetice, s-a demonstrat că ingerarea acestora este strâns legată de o stare bună de sănătate, fibrele ajutând la menţinerea homeostazei şi jucând un rol terapeutic. Dr. Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universităţii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculară a Arabinoxilanului, extras din tărâţa de orez prin hidroliză parţială enzimatică, operaţie care a dus la fracţiuni moleculare parţial solubile ce pot fi absorbite din intestin într-o cantitate semnificativă ca imuno-modulator limfocitar. Hidroliza este efectuată cu un extract din ciuperca schiitake (Lentium M), utilizată în Japonia în tratamentul cancerului.

Imunoterapia este foarte importantă în tratamentul cancerului. S-a efectuat un studiu amplu la Clinica Sano-Japonia, pe 205 pacienţi cu cancer progresiv aflaţi în stadiile avansate III şi IV, cu leziuni neoperabile sau metastaze rămase după intervenţia chirurgicală. Leziunea primară a fost localizată la plămâni (31 pacienţi), ficat (18), uter (7), sâni (33), prostată (4), rect (28), stomac (34), noduli limfatici (11) şi altele (29). Tuturor pacienţilor li s-a măsurat activitatea celulelor NK, index patologic pentru cancerul progresiv, parametru al măsurării imunităţii. S-a observat o dublare a activităţii limfocitelor NK (natural killer - care distrug celulele canceroase) după o săptămână de administrare a 3 g MGN-3 Arabinoxilan /zi şi o triplare după numai 2 luni.

Alte studii demonstrează o creştere a activităţii limfocitelor B şi T cu 200%, respectiv cu 150%, în timp ce nivelurile de interferon şi TNF (factor de necroză tumorală) cresc semnificativ, făcând din MGN-3 Arabinoxilan, probabil, cel mai puternic imunostimulator 100% natural (GMO free).

INDICAŢII TERAPEUTICE:

- Adjuvant în terapia cancerului, indiferent de stadiu (efect antitumoral)

- Recomandat în curele de radio/chimioterapie (le îmbunătăţeşte efectele, reduce efectele negative ale acestora)

- Hepatite B şi C, ciroză

- Reumatism cronic

- Infecţii cronice (bacteriene, virale, fungice)

- Diabet noninsulino-dependent

- Tabagism, etilism, persoane cu deficite imunitare

OFERTĂ valabilă până la 31 OCTOMBRIE 2008

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha