None

Protocolul Elidor in boala Gripala

Boala gripală reprezintă o problemă majoră de sănătate.Valurile epidemiilor de gripă au pretis mai multă acțiune decât cele două războaie mondiale.

Periodicitatea, virulentă și evoluția epidemiilor aparțin hazardului. Nimeni nu poate preveni apariția une epidemii, cel mult o poate tempera prin măsuri igienico-sanitare.

Complicațiile sunt funcție de terenul pe care se grefează virusul gripal (starea de imunocompetență) și de evoluția germenului.

Pierderile economice produse prin absenteism de către o banală gripă se pot ridica la valori imense.

Aparatul cel mai afectat de virusul gripal este cel respirator (pneumopatii acute).

Semiologia gripe cuprinde o multitudine de semne și simptome care gravitează în jurul organelor afectate. Febră, cefaleea, mialgiile, astenia fizică marcată (tuse persistentă, dispnee la eforturi medii, dureri în gât, etc.).

La bolnavul cu afecțiuni pulmonare cronice supra adăugarea gripei poate declanșa debutul insuficienței respiratorii care firesc necesită internarea într-o secție cu asistare respiratorie.

Abordul bolnavului cu boală gripală este diferențiat în funcție de patalogia prezentă și de contextul epdemiologic.

Tratamentul natural nu exclude alte tipuri de tratament.

Conform Protocolului Elidor în Boala Gripala, Frecția Elidor și Kinetic Gel (Elidor) propolis constituie primul pas care are drept scop tamponarea agresivității bolii (febră, frisoane, mialgii, astenie fizică).

Inactivarea mediatorilor inflamatorii sistemici ca și vasodilatația periferică se obține prin badijonarea mai întâi cu frecția și mai apoi cu Kinetic pe întreaga suprafață cutanată.

Această badijonare se poate repeta din 2 în două ore până la calmarea simptomelor.

Influrex propolis (Elidor) 3-6 comprimate, cu rol sudorific, antitermic, expectorant

Lizotusin propolis (Elidor) – sirop – 3-6 linguri – în cazul în care predomină simptomatologia respiratorie (acest sirop se recomandă mai ales la bolnavii cu afecțiuni hepatice)

Tulburările de deglutiție produse prin inflamație se rezolvă cu Propolis cu vit. C 6-8 cpr/zi care se vor suge sau se înghiți.

Echinaceea cu propolis (Elidor) reprezintă un sprijin deosebit în tratamentul celor cu imunodepresie.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha