None

Capsula roz pentru un plus de bine

     Stresul este un sindrom omniprezent al societăţii contemporane, cu influenţe negative în funcţionarea întregului organism. Tocmai de aceea, eliminarea sa este un obiectiv urmărit atât de pacienţi, cât şi de medici.

     Bien Plus reduce tensiunea cauzată de stresul cotidian, conduce la instalarea unei stări de relaxare şi calm şi ajută la echilibrarea emoţională.

 

          

     Extracte naturale standardizate

     Fiecare capsulă de Bien Plus conţine cantităţi atent evaluate de extracte naturale standardizate, cu proprietăţi antidepresive, anxiolitice şi sedative: 70 mg extract de sunătoare standardizat în hipericină, 50 extract de passiflora standardizat în vitexină, 30 mg extract de melisă standardizat în acid rozmarinic, 30 mg extract de valeriană standardizat în acizi valerenici.

     Combinaţie cu efect sinergic dovedit

     Modificările activităţii electrice din neuronii corticali induse de extractele vegetale de sunătoare, passiflora şi valeriană au demonstrat că acestea au mecanisme de acţiune similare antidepresivelor clasice (la nivelul receptorilor 5-HT şi GABA) şi acţionează într-o manieră sinergică: combinaţia este mai puternic neuroactivă decât extractele individuale. (Gramowski A. şi colab., European Journal of Neuroscience, 2006).     

     Doze confirmate clinic

     Studii pe pacienţi cu depresii uşoare care au folosit combinaţii de extracte de sunătoare, passiflora şi valeriană în concentraţii similare au arătat că  84% din grupul activ, faţă de 18% în grupul placebo, au obţinut o scădere cu 50% a scorului Hamilton al depresiei, deşi în combinaţie se folosesc doze mai mici decât dozele individuale uzuale. (Walsh N, Internal medicine News, 2004).     

    Indicaţii

     Bien Plus se recomandă în stări de stres, anxietate, nelinişte şi iritabilitate, precum şi în stări de depresie uşoară, emoţii negative, stări de tensiune nervoasă şi/sau epuizare nervoasă. De asemenea, poate fi administrat în tulburările emoţionale caracteristice perioadei de premenopauză şi menopauză, precum şi în sindromul premenstrual.

  • Ingrediente active naturale
  • Efect antidepresiv, calmant şi relaxant confirmat clinic
  • Nu creează dependenţă
  • Fără somnolenţă
  • Fără zahăr

   

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha