1
None

Imunitatea-esenţială în combaterea alergiilor

Doppelherz® aktiv Imunoprotect – Esenţial pentru imunitate, protecţia celulară şi sprijinul schimburilor metabolice

Uleiul de chimen negru (nigella sativa) are o veche tradiţie în Orient care se păstrează de mii de ani. Ea este bazată pe proprietăţile farmaceutice, puse pe seama compoziţiei sale chimice, în care predomină acizii graşi polinesaturaţi Omega-6, esenţiali pentru alimentaţie (acid linoleic).

Potrivit însemnărilor din vechime, uleiul de Chimen negru este apreciat acolo pentru proprietăţile sale încă din timpuri străvechi.

Acizii graşi polinesaturaţi conţinuţi în uleiul de chimen negru sunt numiţi acizi esenţiali, întrucât permit schimbul normal de substanţe din organism şi îi conferă acestuia starea de bine.

În cazul unei alimentaţii neechilibrate, cu un aport ridicat de grăsimi animale, se înregistrează în organism o cantitate mai mare de colesterol, ceea ce face ca raportul acizilor graşi să nu fie întotdeauna optim.

Însă acizii graşi polinesaturaţi sunt importanţi pentru schimbul de substanţe şi pentru starea de sănătate.

Ulei de chimen negru din seminţe de Nigella sativa:

Uleiul de chimen negru conţinut în capsulele Doppelherz este obţinut prin presarea seminţelor de Chimen negru (Nigella sativa). Acest ulei preţios conţine mai mult de 50% acizi graşi polinesaturaţi.

Uleiul de chimen negru are acţiune în stimularea imunităţii dar şi acţiune pozitivă în cadrul afecţiunilor respiratorii prin acţiunea bronhodilatatoare pe bronhiile mari şi mici.

Pe lângă acestea, studii recente au certificat acţiunea antihistaminică a uleiului de chimen negru din cadrul alergiilor.

Biotina

Aceasta intervine în metabolismul grăsimilor şi joacă un rol important pentru sănătatea pielii.

Vitamina E

Contribuie la protejarea celulelor de radicalii liberi, fiind sprijinită în acest sens de seleniu.

Seleniul

Joacă un rol extrem de important în numeroase procese metabolice din organism.

Seleniul - ca parte componentă a enzimelor, este de neînlocuit pentru activitatea acestora;

- este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular;

- este esenţial pentru protejarea celulelor;

- este important pentru sistemul imunitar.

Suplimentarea alimentaţiei cu Doppelherz® aktiv Imunoprotect este recomandată în cazul unei alimentaţii neechilibrate, dar şi a unui necesar mai ridicat de substanţe nutritive, situaţie determinată de:

- afecţiuni respiratorii repetate,

- tuse persistentă

- alergii repetate şi astm bronşic

- poluarea mediului înconjurător peste limite normale;

- un mod de viaţă nesănătos (de ex., prin consum de tutun şi alcool);

- stres.

Prin conţinutul lor special: ulei de Chimen negru, Vitamina E, biotină şi seleniu, capsulele Doppelherz® asigură nutrienţii necesari pentru schimbul de substanţe la nivel celular, precum şi pentru îmbunătăţirea imunităţii, susţinând organismul în cazul afecţiunilor respiratorii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha