None

Antihipertensivele naturale

Deşi tratamentul antihipertensiv este relativ simplu, numărul celor cu hipertensiune este tot mai mare şi, paralel cu acest fenomen, creşte şi numărul complicaţiilor (accidente vasculare cerebrale, insuficienţă renală cronică, insuficienţă cardiacă congestivă etc.).

Situaţia este oarecum paradoxală. Numărul produselor antihipertensive a crescut ameţitor (există text bookuri care dezbat efectiv numai acest domeniu, fiecare revistă medicală prezintă câte 2-3 noi produse în fiecare număr). Ce se întâmplă? Nu cumva spectrul efectelor secundare este cel care stimulează cântările febrile?

Este cert că ne aflăm într-un cerc vicios. Peste 95% din totalul cazurilor de hipertensiune nu au o cauză etiologică certă. Totul se reduce la nivel de supoziţie: stresul, viaţa dezordonată, consumul mare de cafea, ţigări etc. Pentru acest segment sugerăm, cel puţin pentru fazele iniţiale, un tratament natural antihipertensiv.

Normoton (combinaţie de valeriană, talpa gâştei şi păducel) 3-4 cp/zi poate rezolva cazurile care se produc prin stres, surmenaj etc.

Alitensin se poate adăuga în cazul în care vârfurile tumorale sunt de amplitudine mai mare recomandabile fiind 2-3 cp/zi.

Combinaţia Normoton cu Alitensin este sinergică. Dacă pacientul trece printr-o situaţie conflictuală, se recomandă Antistres (Elidor) câte 2-3 cp/zi, iar noaptea Calmoplant 1-2 cp/zi. Tratamentele naturale reprezintă o opţiune pentru mulţi pacienţi din restul Europei.

Pentru date suplimentare puteţi apela nr. de tel: 232 63 29, 0744 622 587, farmacist primar Mioara Duvlea, Farmacia Afina.

Comentarii


terezia

Buna ziua, ma confrunt cu tensiune arteriala si cau dupa tratamente alternative pe baza de plante medicinale,in momentul de fata iau enalapril 20 mg dar de multe ori nu i-mi reduce tensiunea ,iar daca nu-mi pot regla tensiunea nu pot sa am un somn odihnitor astfel mai iau si cate un dopegyt dar acesta nu-mi face bine . Ce-mi propuneti?Va multumesc.

March 5, 2013, 2:23 p.m.
0
0

Simi

Încercați cu usturoi negru. E de 5 ori mai puternic decât cel alb, și nu lasă miros neplăcut.

Feb. 12, 2016, 11:31 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha