33
None

Astenia de primãvară – doar o amintire!

Oboseala, lipsa de concentrare şi epuizarea fizică - cine nu cunoaşte aceste semne, mai ales acum după o iarnă lungă şi după privarea de atâtea zile şi luni de căldura binefăcătoare a soarelui?

Fie în studiu, în timpul exercitării profesiei, în gospodărie sau atunci când exercităm un sport, organismul are nevoie de suficiente substanţe nutritive, şi ideal ar fi să le preluăm din alimentaţie, însă  atunci când acest lucru nu este posibil, putem apela la suplimentele nutritive cum este de exemplu Doppelherz Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, un produs complet pentru oase, muşchi, sistem imunitar și metabolism energetic normal, important pentru sistemul nervos și apărarea celulară!

Calciul (400 mg) şi Magneziul (155 mg)

Sunt substanţe minerale de importnață vitală, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea și susținerea a numeroase procese biologice. Calciul este un component  de bază a întregului organism şi necesar pentru menținerea sănătăţii sistemului osos , în timp ce  Vitamina D3 (2 μg) controlează absorbţia calciului și contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor.

Magneziul

Este un mineral esenţial care joacă un rol important în activarea enzimelor şi astfel, este indispensabil pentru metabolismul energetic şi pentru funcţionarea normală a sistemelor nervos şi muscular.

Seleniul (20 mg)

Joacă un rol extrem de important în numeroase procese metabolice din organism. Ca parte componentă a enzimelor, este de neînlocuit pentru activitatea acestora și este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular şi important pentru sistemul imunitar.

Zincul (8,5 mg)

Contribuie la diviziunea celulară normală, la protecţia constituenţilor celulari împotriva stresului oxidativ și la o funcţionare normală a sistemului imunitar.

Manganul (0,7 mg)

Este implicat în  procese de metabolism cu rol important pentru ţesuturile de sprijin şi pentru formarea oaselor. În plus, intră în componenţa enzimelor și are rol în protecţia celulară.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha