33
None

Tot’hema® – Succes terapeutic demonstrat: Fier, Cupru și Mangan, o echipă de aur necesară pentru prevenția și tratamentul anemiei prin carență de fier

Conceptul pluricarențial al anemiei este subliniat de către O.M.S și UNICEF, care menționează că unul din motivele de eșec în reducerea prevalenței anemiei a fost asumpția că singura cauză a anemiei este deficiența de fier, fară a fi luat în calcul că anemia poate fi determinată și de deficiența altor oligoelemente.

Tot’hema® - prin asocierea dintre gluconat feros, gluconat de cupru și gluconat de mangan este indicată în tratamentul anemiei prin deficit de fier și în prevenția anemiei la gravide și copii, ceea ce aduce un aport de Fier și alți micronutrienți (cupru și mangan) necesari în dezvoltarea fătului, asociere care acţionează în toate stadiile metabolismului fierului, compensând potenţialul deficit de cupru asociat cu deficitul de fier. Asocierea dintre gluconat feros, gluconat de cupru și gluconat de mangan, se transpune în eficacitate clinică prin ameliorarea stării generale și diminuarea rapidă a simptomelor de anemie dar și prin eficacitate paraclinică, prin normalizarea completă a parametrilor hematologici și biochimici.

De ce este important Cuprul în tratamentul anemiei?

Pentru că cea mai comună manifestare clinică a deficienței de Cupru este anemia. Cupru face parte din nutrienții a cărei deficiență determină o dezvoltare deficitară a fătului, cauzând afecţiuni cardiovasculare, anormalitaţi în dezvoltarea sistemului nervos central şi afectarea creşterii. În plus, Cuprul joacă un rol cheie în metabolismul fierului, metabolismul sintezei hemoglobinei dar şi în hematopoieză. Combinația fier/cupru a determinat un răspuns maxim în regenerarea hemoglobinei, față de monoterapia cu Fier. De asemenea, Cuprul face parte din nutrienții recomandați de O.M.S și UNICEF.

De ce este important Manganul în tratamentul anemiei?

Manganul contribuie la eritropoiză și în sinteza hemoglobinei. Este un cofactor important în activarea sistemelor enzimatice și ajută la fixarea calciului și a fierului. Conform studilor recente, sunt recomandate sărurile feroase sub formă lichidă, în combinație cu alte oligoelemente.

Preparatele care conţin fier sub formă de săruri feroase (Fe2+) au o absorbţie mai bună şi efecte secundare scăzute decât preparatele care conțin săruri ferice (Fe3+) iar preparatele care conţin fier sub formă de soluție au o biodisponibilitate mai mare decât comprimatele. Ghidul Societații Britanice de Gastroenterologie, recomandă gluconatul feros în formă lichidă, deoarece este mai eficient și mai bine tolerat decat alte formulări solide sau lichide de fier. Important de menționat este faptul că în ultima perioadă, depunerile de fier la nivelul tractului gastrointestinal superior sunt comune la pacienţii care iau tablete cu fier, asociate cu eroziuni ale mucoasei esofagului și stomacului.

Prin urmare, tratamentul cu Tot’hema® (fier sub formă de gluconat de fier 50 mg, mangan sub formă de gluconat de mangan 1, 33 mg și cupru sub formă de gluconat de cupru 0, 70 mg), reprezintă un aport important de micronutrienţi, cu eficiență clinică demonstrată în prevenirea și tratamentul anemiei pentru femeile însărcinate, femeile care alăptează, femeile cu tulburări de menstruaţie, pentru copii aflați în perioada de creştere, prematuri, gemeni dar și pentru populația aflată la risc.

Sursa: Laboratoire Innotech International

Reprezentanța pentru România

Piața Charles de Gaulle, Nr. 2, Et. 2, Ap. 3, Sector 1, București

Tel: 021 230 20 44, Fax: 021 23020 47

e-mail: innotech.romania@innothera.com

Comentarii


angela

buna ziua. cum pot cumpara acest tratament? multumesc.

Sept. 20, 2018, 8:45 a.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha