20
None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Aşa cum v-am obişnuit, dorim să vă prezentăm două cazuri noi pentru care produsul Bio-Active MC a dat rezultate.
 
Cazul 1
Pacient: C.A. din Prahova, 30 ani, chist ovarian de 3 cm. Medicul nu recomandă acesteia niciun tratament, doar monitorizare. Doamna a luat totuşi Bio-Active MC: 3 pliculeţe/zi timp de 45 de zile. La următoarea investigaţie, chistul nu a mai fost observat. Menţionăm că acesta este un chist apărut pe fond hormonal, iar Bio-Active MC a fost singurul produs pe care l-a consumat pacienta C.A.
 
Cazul 2
Pacient: M.M. din Braşov, 11 ani, imunitate scăzută şi răceli severe. Copilul a urmat o cură cu 2 pliculeţe/zi timp de 10 zile, două luni consecutive, şi părinţii ne-au comunicat că în acel interval nu a răcit deloc, nu a făcut febră (din a cărei cauză lipsea des de la şcoală) iar tonusul a fost unul foarte bun. Bio-Active MC se poate administra şi la copii, în funcţie de greutate: 1 gr/7kg corp.
Vom reveni cu rezultate noi
 
De ce Bio-Active MC?
 
♦ Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!
♦ Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.
♦ Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.
♦ Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.
♦ Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.
♦ Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!
♦ Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!
♦ Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!
 
Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.
 
SC Euro Japan Trading,
Mobil: 0723.93.30.17
E-mail: o ce@ejtrading.eu
Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha