59
None

KANGOO JUMPS Sănătate prin mișcare, protejarea articulațiilor, rezultate uimitoare.

Ghetele KJ oferă o metodă sigura și eficientă pentru dezvoltarea musculară, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, reducerea excesului de grăsime rapid, încetinirea procesului de îmbătrânire, asigurând fermitate pielii, promovarea echilibrului postural ideal, creșterea densității osoase și combaterea stresului prin eliberarea endorfinelor.

Beneficii
Protejarea articulațiilor
Ghetele Kangoo Jumps au fost inițial dezvoltate pentru recuperare în kinetoterapie, apoi rolul lor a fost extins în aria sportului de performanță, pentru joggeri, alergători și sportivi, pentru a ajuta la reducerea impactului.
Studiul KAPO din 2019 a demonstrat că ghetele KJ reduc stresul de impact cu până la 80%, protejând în același timp gleznele, genunchii, șoldurile, partea inferioară a spatelui și coloana vertebrală.

Creșterea densității osoase
Exercițiile pe ghetele rebound stimulează activitatea osteoblastică a oaselor în corpurile vertebrale și a structurilor osoase compacte și spongioase care suportă greutăți ale pelvisului și ale extremităților inferioare. Acest lucru este esențial în prevenirea osteoporozei, în special la femei.

Ghetele KJ pot inversa pierderea osoasă la persoanele care suferă de osteoporoză.
Corectează postura
Datorită formei eliptice a tălpilor, ghetele KJ vă împiedică în mod natural să adoptați postură incorectă. Vă aliniați automat corpul pentru a vă menține echilibrul.


Îmbunătăţire dramatică a rezistenţei
Atunci când persoanele inactive încep să utilizeze ghetele rebound, ritmul lor cardiac urcă rapid şi exerciţiul poate fi menţinut doar pentru perioade scurte de timp. Cu toate acestea, după numai o săptămână de utilizare, există o creştere uimitoare a rezistenţei cardio-respiratorii. Sportivii experimentează aceeaşi creştere a VO2 (volum de oxigen folosit), ceea ce face ca ghetele să fie instrumente excelente pentru îmbunătăţirea rezistenţei necesare pentru sporturi de competiţie. Dr. JE Taunton şi o echipă de experţi de la Universitatea British Columbia, Canada, a confirmat acest beneficiu în studiul ştiinţific „Îmbunătăţirile MaxVO2 şi prevenirea accidentării“.

Metabolism îmbunătățit
Organismul conţine de cinci ori mai multă limfă decât sânge. Sistemul limfatic nu are o pompă ca inima pentru a menţine lichidul în mişcare; astfel, organismul trebuie să se bazeze pe mişcările sale naturale pentru circulaţie. Dacă o persoană nu se mişcă suficient, niveluri excesive de toxine se pot acumula şi pot otrăvi sistemul limfatic. În unele zone, limfa se cristalizează în celulită şi poate fi mai greu de eliminat.  Kangoo Jumps este singura modalitate de a „porni pompa limfatică.”  

Cum putem garanta rezultate optime?

  • Prin folosirea ghetelor KJ  potrivite, originale
  • Prin executarea exercițiilor corecte cu un specialist KJ

Dacă doriți să deveniți instructori, vă rugăm să trimiteți un e-mail la educatie@kangooclub.ro

Importanța ghetelor rebound potrivite
Ghetele KJ trebuie să fie adaptate mărimii piciorului, greutății corporale și condiției de sănătate prin schimbarea componentelor. 

Atenție la ghetele contrafăcute!
Kangoo Jumps România nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente provocate de ghetele contrafăcute la orele de Kangoo Jumps.

Ghetele originale: www.kangooclub.ro
Programul KAPO - sănătate pe ghete este un concept medical de prevenție și recuperare, care promovează un stil de viață sănătos prin exerciții fizice specifice pe ghete rebound, o viziune îndreptată spre sănătate, grijă și responsabilitate.

Unde se desfășoară?
București, Oradea, Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Târgu-Mureș, Suceava, Reghin, Baia Mare, Iași.

Cât timp durează?
9 luni.

Cu cine mă antrenez?
Cu specialiști în kinetoterapie și sport.


De ce să aleg Sănătate pe ghete?

  • vreau să slăbesc sănătos, corect și să nu mă mai îngraş;
  • vreau să fac sport, dar anumite afecțiuni mă limitează;
  • vreau să implementez un stil de viață activ, mă preocupă prevenția, sănătatea mea și starea de bine;
  • vreau să întineresc și să mă simt mai dinanic.

Ce primesc în acest program?

  • 9 luni de program, supervizat de medici ortopezi, kinetoterapeuți, imunologi, dieteticieni;
  • 108 antrenamente fizice,
  • evaluări trimestriale,
  • direcții către o alimentație sănătoasă.

Cum mă înscriu?
https://kangooclub.ro/scoalakapo/kapo-life/
Mai multe informații pe mail: office@kapo-life.com,
tel:  0754466628

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha