51
None

ORTOPEDICA lansează programul „Academia Ortopedica”

Centrul de Ortezare Protezare ORTOPEDICA își redeschide programul „Academia Ortopedica” unde personalul ORTOPEDICA este învățat să ofere clienților și cadrelor medicale informațiile și suportul necesar în progresul tratamentului sau al prevenției diverselor afecțiuni medicale prin utilizarea dispozitivelor medicale.

Totul a pornit din dorința de a reda demnitatea profesiilor precum cea de Reprezentant Medical, dar mai ales a celei de Tehnician Ortezist Protezist în România. Profesii care, în străinătate, sunt o garanție a serviciului de calitate, dar care la noi sunt practicate sau văzute ca o activitate a unui simplu om de vânzări.
„Există o nevoie de învățare continuă, o nevoie stringentă de profesionalizare continuă a acestor categorii de personal. De aceea, prin Academia Ortopedica ne propunem să adăugăm o valoare semnificativă și absolut necesară în acest domeniu, dorim să oferim acces la educație continuă si la o suită de instrumente de învățare și tehnologii unice în România, aliniate la cele mai înalte standarde. Am toată încrederea că toți cursanții  noștri vor deveni liderii în domeniul ortezării și protezării în România de mâine”- Marius Andrei, Director General Ortopedica


Academia Ortopedica are 2 piloni: programul de inserție al noilor angajați și programul de perfecționare dedicat personalului Ortopedica cu experiență.
Cursanții au acces la toate experiențele practice dintr-un Centru Ortopedica cât și din unitatea de producție a ortezelor și protezelor, cu acțiune din viața reală. Au la dispoziție personal calificat care îi învață cum să interacționeze cu pacienții în diverse situatii, materiale medicale care îi învață despre utilizarea produselor aflate în portofoliu în concordanță cu nevoile pacientului și conform diagnosticului stabilit de medicul specialist. Învață de la cadre medicale cu experiența atât din România cât și din străinătate cum pot ajuta un pacient cu diverse afecțiuni și cum pot susține și continua astfel tratamentele începute în spitale cu ajutorul dispozitivelor medicale.
Mai mult învățarea experiențială este completată de studiul teoretic și, foarte important, de lucrul permanent cursant – mentor, iar dupa terminarea cursurilor fiecărui absolvent i se alocă un mentor personal, un profesionist care îi urmărește în permanență activitățile.
Viziunea ORTOPEDICA este ca echipa, inspirată de nevoile pacienților, să îi ajute să depășească barierele ce au intervenit în viața lor cu ajutorul dispozitivelor medicale.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha