None

Lyon Heart

     Bolile inimii au o mare răspândire în lume, evoluează în majoritatea cazurilor în mod cronic şi sunt relativ dificil de tratat.

     Lyon Heart contribuie la menţinerea funcţionalităţii normale a inimii prin creşterea puterii de contracţie şi a randamentului muşchiului cardiac, prin normalizarea ritmului bătăilor inimii şi reducerea spasmelor coronariene. Are efect diuretic şi calmant, contribuind astfel la scăderea valorilor mari ale tensiunii arteriale. Efectul regenerant general, de adaptare la stres şi antiinflamator, hipocolesterolemiant şi carminativ contribuie, de asemenea, la eficienţa produsului.

     Extractul de Terminalia arjuna este sursă de taninuri astringente, are proprietăţi tonice, stimulent cardiac, rol antioxidant puternic faţă de radicalii liberi oxigenaţi, produşi în organism ca urmare a arderilor incomplete datorate stresului. Se recomandă în hipertensiune arterială, tulburări de ritm cardiac, angină pectorală (stabilă şi instabilă) şi în terapia infarctului miocardic.

     Extractul de Tribulus terestris (fructele) sunt considerate diuretice, tonice, implicit produc scăderea tensiunii arteriale. Extractul de Rosa centifolia conţine ulei eteric, zaharuri, acid malic, acid citric, pectine, taninuri, vitaminele A, B2, C, K, PP, minerale Ca, K, Fe, Mg, cu rol calmant pentru inimă şi normalizator al circulaţiei mari şi mici.

     Extractul de Crataegus oxycantha (păducel), are următoarele proprietăţi: acţiune inotropă pozitivă şi batmotropă pozitivă; creşte aportul de sânge la nivelul vaselor coronare şi miocardice. În prezent se recomandă în stări de decompensare cardiacă congestivă, în special în faza iniţială a insuficienţei cardiace, insuficienţei coronariene uşoare a miocardului, care încă nu necesită digitalice şi în tulburări de ritm cardiac.

     Cercetările clinice recente au demonstrat eficienţa preparatelor pe bază de păducel în ameliorarea funcţiei cardiovasculare, fără efecte colaterale, care a fost însoţită de o scădere a simptomatologiei clinice (edeme periferice ale membrelor inferioare, dificultăţi respiratorii). Eficienţa terapeutică a produsului se referă la acţiunea vasodilatatoare periferică.

     Sub acţiunea stresului, s-a observat o prelungire refractară asupra miocardului, iar prin administrarea produsului se reduce acest efect. Produsul protejează miocardul confruntat cu ischemia.

     Nu în ultimul rând amintim extractul de Withania somnifera (Ashwagandha), demnă de menţionat pentru proprietăţile sale: adaptogenă, mărirea randamentului fizic şi mental, antiamnezică, imunostimulantă, antiagregantă a elementelor figurate ale sângelui, hipoglicemiantă, normalizatoare a schimburilor electrolitice, calmantă, relaxantă.

     Datorită tuturor proprietăţilor menţionate mai sus, se recomandă produsul în:

  • Tulburări circulatorii coronariene şi sistemice
  • Tulburări de ritm cardiac
  • Insuficienţă cardiacă de debut
  • Hipertensiune arterială
  • Hipercolesterolemie
  • Exces ponderal
  • Fibroză miocardică
  • Scleroză coronariană
  • Endocardite
  • Extrasistole

Mod de administrare:

1-2 tablete de 3 ori pe zi înainte de mesele principale cu jumătate de oră

A nu se întrerupe brusc medicaţia de fond

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha