7
None

Proceduri chirurgicale mai eficiente, cu monitorul LG 27HJ710S

Avansul tehnologic din ultimele zeci de ani a revoluționat diferite domenii, unul dintre cele mai importante fiind, cu siguranță, domeniul medical. Apărută în anii 1990, laparoscopia a evoluat, ajungând să fie astăzi o procedură preferată de pacienți și de unii medici pentru avantajele pe care le oferă.

Incizia necesară operației laparoscopice este de doar câțiva milimetri, iar pentru realizarea procedurii chirurgii folosesc o cameră video care transmite imaginile pe monitoarele existente în sala de operații, astfel încât atât medicul, cât și restul echipei să poată vedea în detaliu intervenția.

Operația se realizează cu ajutorul unui instrument numit laparoscop, care este introdus în cavitatea abdomenului și care oferă chirurgului imagini clare din cavitatea abdominală, transmise pe un monitor. Laparoscopia este un tip de chirurgie minim invazivă întrucât inciziile folosite sunt foarte mici, iar impactului asupra organismului sănătos este minim.


Pentru că monitoarele medicale sunt extrem de imporante pentru procedurile chirurgicale, LG a creat display-uri profesionale care redau imagini de calitate superioară și care sunt rezistente la lichide și praf.

Rezistență la apă și la praf


Ecranul lui LG 27HJ710S este foarte durabil, rezistent la zgârieturi și protejează monitorul în timpul procedurilor chirurgicale. Panoul frontal al display-ului are un nivel de protecție IP35, iar panoul din spate are un nivel IP32, asigurându-l împotriva apei sau a oricărui fluid care poate intra în contact cu monitorul în timpul unei operații, un amănunt deosebit de important de luat în calcul atunci când vorbim de un display ce urmează a fi amplasat într-o sală de intervenții chirurgicale.

Protecția suplimentară face din LG 27HJ710S o alegere optimă pentru orice spital sau clinică care vrea să își protejeze echipamentele electronice cu un minim de efort, permițând personalului medical condițiile cele mai bune pentru realizarea intervențiilor minim invazive.

Protecția vederii medicilor


Ecranul monitorului LG 27HJ710S reduce reflexia, pentru a oferi o imagine mai clară și pentru a minimaliza astfel oboseala ochilor. În plus, monitoarele chirurgicale LG stabilizează luminozitatea, adaptându-se rapid în timpul procedurii chirurgicale pentru a corespunde condițiilor de lumină din sala de intervenții.

Imagine de calitate superioară și culoare precisă


Calitatea detaliată a imaginii monitorului chirurgical LG corespunde cerințelor sălii de operație. Cu afișajul de 27 de inci, monitorul LG 27HJ710S îmbunătățește eficiența muncii nu numai prin posibilitatea de a analiza mai amănunțit detalii, ci și prin multiplele funcții pentru imagini pe care le oferă.

Monitorul chirurgical LG oferă luminozitate și culori foarte vii pentru a asigura reproducerea exactă a acestora în sala de operații. Mai mult, prin adăugarea unui spectru larg de nuanțe de roșu, monitorul asigură exprimarea fidelă a spectrului cel mai des întâlnit în chirurgie.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha