30
None

Să folosim „secretul” longevității măslinului

Măslinul este un arbore mereu verde, cu o longevitate deosebită: s-au descoperit arbori de Măslin cu vârsta de 5000 de ani. Acest arbore era venerat în antichitate de către greci și romani, fiind simbol al castității la greci și simbol al păcii în tradiția creștină.

Frunzele și mlădițele de Măslin au fost minuțios studiate, iar extractele de Măslin au fost experimentate de către medici specialiști în fitoterapie și gemoterapie. Acțiunea gemoterapicului din mlădițe de Măslin - Olea europaea, se concentrează pe metabolismul lipidic și glucidic și asupra arterelor, reducând spasmul la acest nivel. Acizii grași nesaturați din compoziție cresc rezistența și elasticitatea pereților arteriali și produc vasodilatație. Scazând colesterolul, lipemia și producând vasodilatație arterială, corectează factorii de risc cardiovasculari, reducând incidența evenimentelor coronariene. De asemenea stimulează funcțiile ficatului și ale pancreasului.

Vă recomand extractul gemoterapic din mlădițe de Măslin - Olea europaea, ca supliment alimentar (în cure periodice, singur sau în asociere cu alte gemoterapice), pentru: hipercolesterolemie (intră și în compoziția produsului gemoterapic complex, Polygemma 18 – Colesterol), hipertensiune arterială - forme moderate (când îl puteți asocia cu gemoterapicul din mlădițe de Păducel – combinație pe care o găsiți în produsul Corphyt), diabet de tip II (împreună cu gemoterapicul din muguri de Dud), hipertrigliceridemie (asociat cu gemoterapicul din muguri de Arțar).

Administrarea poate fi asociată medicației alopate de întreținere sau se poate administra singur în formele ușoare sau pentru profilaxie la persoanele predispuse la unele dintre aceste afecțiuni.

În general, la persoanele peste vârsta de 50 ani, aceste patologii apar frecvent, cu precădere la femeile care intră la menopauză și care, datorită modificărilor hormonale pot prezenta creșteri ale lipidelor și ale colesterolului. Este recomandabilă efectuarea analizelor de laborator pentru monitorizarea acestor parametri.

Vă puteți îmbunătăți starea de sănătate folosind Extractul din mlădițe de Măslin de la primele valori mărite ale tensiunii arteriale, colesterolului sau glicemiei.

Extractul din mlădițe de Măslin are valențe terapeutice deosebite și acționează blând, fără efecte secundare. Se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, cu 10 -15 minute înainte de mese, diluat în puțină apă. Se recomandă cure de 2 - 3 luni de 2 ori pe an, urmate de controlul parametrilor afectați. Îl găsiți în farmacii sau magazine cu produse naturale în 2 forme: cea clasică și forma concentrată, aceasta din urmă administrându-se câte 6 picături de 2 ori pe zi.

Dacă prezentați mai multe patologii (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, diabet zaharat, dislipidemii, etc.) apelați cu încredere la medicii care folosesc gemoterapia alături de alte terapii complementare (fitoterapie, homeopatie) pentru a primi o schema terapeutică elaborată și pentru urmărirea evoluției bolii.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha