56
None

Sărbătorind succesul tomosintezei

Timpul, efortul şi cheltuielile investite pentru dezvoltarea unei noi tehnologii nu oferă garanţia că investiţia va fi eficientă.

Recompensa este cu atât mai mare cu cât aceste investiţii se amortizează şi apar poveşti de succes aşa cum se întamplă cu Selenia Dimension – sistemul de mamografie digitală cu tomosinteză de la HOLOGIC.

Din 2008, de când a obţinut marca CE, tomosinteza HOLOGIC a fost instalată în peste 50 de ţări şi 48 de state din Statele Unite ale Americii.

Peste 1 milion de femei au fost vizualizate cu acest sistem. Selenia Dimension a fost citat în peste 60 de publicaţii clinice, prezentări şi abstracte. Mult mai important, numărul în creştere de publi-caţii care arată ca folosirea tomosintezei HOLOGIC împreună cu imaginile 2D convenţionale conduc la o creştere semnificativă, cu până a 27% a ratei de detecţie a cancerului, scăzând în acelaşi timp rata rechemărilor fals pozitive cu până la 40%.

În plus, doar HOLOGIC, prin Selenia Dimension şi sistemul de stereotaxie Affirm, oferă posibilitatea efectuării biopsiei de sân 3D.

De curând s-au publicat premiile Minnies, iar HOLOGIC, pentru al patrulea an la rând a ocupat primul loc în alegerea utilizatorilor.

2013 este al doilea an consecutiv când sistemele de mamografie digitală HOLOGIC ocupă primele 3 locuri în topul satisfacţiei utilizatorilor.

Şi în România, HOLOGIC se menţine în top, având în momentul de faţă singurele două sisteme cu tomosinteză instalate la Institutul Oncologic Cluj şi în Bucureşti.

HOLOGIC este o companie americană, lider mondial în mamografia digitală, cu o cotă de piaţă de 52% la nivel mondial şi peste 70% în SUA, în ceea ce priveşte vânzarea de mamografe digitale.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha