30
None

Afecţiunile de prostată şi ayurveda

AYURVEDA se bazează pe legătura dintre procesele fiziologice organice, alimentaţie şi factorii de mediu şi reprezintă o sinteză a cunoştinţelor adunate din generaţie în generaţie, în realitate o asociere între tradiţii şi rigurozitatea ştiinţifică.
Remediile ayurvedice, produse exclusiv naturale din plante recoltate din zone nepoluate chimic sau radioactiv, îşi instalează efectul blând, lent, fiziologic şi fără reacţii nocive – alergice, toxice, de intoleranţă – sau nenocive, dar nedorite (neplăcute).
 
Afecţiunile prostatice – suferinţe des întâlnite
Infecţiile prostatei (prostatitele) sunt de cele mai multe ori de natură bacteriană, cel mai fecvent fiind incriminată Escherichia colli (colibaciloza).
În adenomul de prostată se practică în primul rând decongestionarea zonei pelviene prin măsuri igieno-dietetice, ca: repaus, evitarea eforturilor fizice, a constipaţiei şi a retenţiei de urină. În caz de poliurie, se recomandă băi calde (40 de grade) de şezut. Se evită băututrile alcoolice, condimentele, ciocolata, cafeaua, alcoolul, statul prelungit pe scaun.
În adenomul de prostată apar dificultăţi în golirea vezicii urinare, senzaţia de neputinţă a emisiei de urină în totalitate, precum şi micţiuni frecvente, mai ales noaptea, cu doar câteva picături.
Se recomandă antiinflamatoare, dar, numai pentru evitarea intervenţiei chirurgicale şi pentru un efect imediat.
O altenativă naturală pentru evitarea și remedierea problemelor prostatei vă este oferită de Ayurveda – Medicina tradițonală indiană veche de peste 5000 de ani.
Medicina ayurvedică vă oferă beneficii similare, în mod natural, fără riscuri și costuri atât de mari.
Pentru a evita riscurile complicațiile adiacente, neplăcerile tratamentului medicamentos dar și pentru a preveni aparaiția problemelor prostatice, AYURMED vă oferă PROSTATOSALM.
 
PROSTATOSALM este un supliment alimentar ayurvedic 100% natural, marca Ayurmed, produs și comercializat de Star Internațional Med Impex, este destinat bărbaților și contribuie la menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare. Contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente şi dureroase, mai ales în timpul nopţii, senzaţia de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale. Susține eliminarea agenților patogeni la nivelul căilor urinare, menținerea integrității epiteliului uretrei. PROSTATOSALM susține revenirea la normal a prostatei și fluxului urinar cu eliminarea corespunzatoare a deșeurilor metabolice și a altor toxine din organism. Complexul de fitonutrienți din plante asigură susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistența și capacitatea de autoaparare a organismului. Produsul PROSTATOSALM este util atât bărbaților tineri cu diverse afecțiuni care determină mărirea prostatei dar mai ales bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani, deoarece riscul apariției unor afectiuni ale prostatei crește odată cu înaintarea în vârstă.
 
 
PROSTATOSALM - tablete contribuie la:
• buna funcționare a prostatei;
• reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente şi dureroase, mai ales în timpul nopţii, senzaţia de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale;
• detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;
• susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului.
 
Vetiveria zizanioides (Ushira) - susține circulația sanguină, funcțiile sexuale și eliminarea bacteriilor și fungilor de la nivelul căilor urinare.
Cucurbita maxima (Dovleac) - semințele de dovleac au un conținut bogat de zinc și ulei cu un conținut bogat în acizi grași nesaturați. Susține funcționarea sistemului reproducator, crește fluxul urinar, îmbunătățește circulația sanguină pelvină. Zincul, are rol în susținerea imunității, integrității țesuturilor și a ADN-ului și ARN-ului și încetinește procesul de îmbătrânire celulară.
Piper cubeba (cubeb) - fitonutrienții din fructe cresc diureza și scad inflamația epiteliului căilor urinare. Crește circulația sanguină. Are acțiune antioxidantă (inhibă formarea radicalilor liberi) datorită conținutului bogat în polifenoli.
Juniperus communis (Ienupar) – substanțele bioactive din fruct susțin diminuarea numărului bacteriilor de la nivelul prostatei și căilor urinare în caz de infecții, litiaza sau alte afecțiuni de natură infecțioase de la nivelul apatului urinar. Sustine fluxul urinar normal.
Bergenia ligulata - fitonu-trienții din rădăcină cresc diureza și inhibă procesul de cristalizare și creștere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Crește nivelul de eliminare a magneziului prin urină.
 
Modul de utilizare și doza recomandată: 
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni.
Numai pentru bărbați adulți.
În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha