30
None

Alergia, palpitațiile și migrenele!

Medicina integrata Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune alergia, palpitațiile și migrenele.

Pacienta C.I., vârsta 39 ani, se prezintă în clinica Sciencemed București având următoarele probleme:

  • alergie (urticarie) alimentară
  • menstruație neregulată, dureri în primele 3 zile, fiind nevoită să ia antiinflamatoare
  • dureri în hipocondrul drept la oboseală și supărare
  • senzație de apăsare pe piept și palpitații noaptea
  • migrene de la vârsta de 20 ani
  • anxietate, lipsă de încredere în forțele proprii
  • ITU repetate de la 16 ani

În clinica noastră, pacienta a afectuat o consultație completă de medicină integrată pentru stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanță) și stabilirea dezechilibrelor de funcție celulară la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstițială).
Aparatul de biorezonanță ne-a indicat dezechilibre energetice maxime la nivelul sistemului nervos vegetativ, dezechilibre energetice ușoare și semnificative la nivelul sistemului endocrin, la nivelul creierului, sistemului limfatic, aparatului digestiv și organelor genitale feminine .
Electrosomatografia inter-stițială ne-a indicat dezechilibre de funcție celulară semnificative și moderate la nivelul stomacului, intestinului subtire, ficatului, sistemului nervos vegetativ și organelor genitale feminine..
În cadrul discuției cu pacienta (anamneza homeopată) s-a stabilit un remediu homeopat care acționează la nivel fizic, mental și emoțional; eficiența acestui remediu a fost testată pe loc cu ajutorul aparatelor.
Pacienta a primit tratament cu tablete impregnate informațional cu aparatul de biorezonanță (acestea au rolul de a restabili echilibrul informațional la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezintă dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol în restabilirea echilibrului fizic, mental și emoțional, remediu floral bach pentru echilibru emoțional, remedii gemoterapice și fitoterapice adaptate simptomelor pentru care s-a prezentat.
După 3 luni de tratament în care pacienta a efectuat un număr de 12 ședințe de echilibrare energetică în cadrul clinicii noastre, starea generală s-a îmbunătățit considerabil, pacienta nu mai este anxioasă, s-au remis senzația de balonare, durerea în hipocondrul drept și arsura la micțiune.Pacienta nu a mai prezentat dureri, migrene, senzație de greață și frison în timpul menstruației din prima luna de tratament iar menstruația după o lună de tratament s-a reglat (29 zile). Episoadele alergice au scăzut în intensitate , pacienta reușind să consume alimente care înainte îi făceau rău. La revenirea la control (după perioada celor 3 luni de zile) pacienta zâmbește, are alt tonus, nu mai prezintă starea de anxietate și încordare și ne-a comunicat că este pentru prima dată când vede totul altfel (a început să aibă încredere în ea ).
Medicina integrată Sciencemed este o metoda holistica de diagnosticare și tratament și ține cont atât de problemele fizice cât și de latura mental – emoțională a omului.

www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în Romania:
Bucuresti 0723175208
Buzau 0735779330
Cluj Napoca 0740204633
Timisoara 0728053976


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha