46
None

De ce este atât de important ca bărbații să efectueze un test de evaluare a spermatozoizilor?

Adevărul trist este că aproximativ 1 din 6 cupluri se luptă cu infertilitatea, iar cercetările indică faptul că cel puțin 40% din cazurile de infertilitate sunt de cauză masculină. O analiză a materialului seminal este un instrument valoros pentru cupluri atunci când încep călătoria lor spre drumul de a deveni părinți.

Cum funcționează testul avansat de fertilitate la domiciliu?
Este destul de simplu! Introduceți o probă de spermă în cupa de colectare, folosiți pipeta pentru a pune câteva picături pe lamelă, apoi introduceți lamela în dispozitivul ExSeed. Folosiți ulterior smartphone-ul pentru a înregistra imagini video ale probei, iar în câteva minute aceasta va fi analizată și rezultatele vor fi disponibile.
În timp ce pentru dumneavoastră este simplu și ușor, în spatele ecranului se află o tehnologie uimitoare. Practic, telefonul dumneavoastră efectuează o microscopie, similar cu procesul utilizat în laboratoare.

Ce se măsoară în cadrul acestui test al spermei?

  • Volumul de spermă (ml)
  • Concentrația de spermatozoizi (Milioane/ml)
  • Motilitatea spermatozoizilor (%)
  • Numărul total de spermatozoizi mobili (Milioane)

Obțineți toate informațiile de mai sus atunci când folosiți kitul de testare la domiciliu - ExSeed. Conform dovezilor științifice, numărul total de spermatozoizi mobili este cel mai relevant indicator cu privire la șansele reale de a obține o sarcină. ExSeed este singurul dispozitiv de testare a spermei la domiciliu de pe piață, avizat la nivel European, care vă poate oferi acest lucru.
Ce vă poate spune despre sănătatea dumneavoastră în general?
Analiza materialului seminal nu semnalează doar probleme de fertilitate. Sistemul dumneavoastră reproducător joacă un rol important în ceea ce privește sănătatea ca întreg. O analiză a spermei vă poate furniza o imagine despre ceea ce se întâmplă în întregul dumneavoastră organism - iar un rezultat slab poate fi un indicator al altor probleme, atât ușoare, cât și grave.
De la testosteron scăzut până la anumite tipuri de cancer, testul avansat de fertilitate masculină poate fi un indicator al unor probleme de fond. Într-o lume în care ne monitorizăm somnul, activitatea și caloriile, de ce să nu avem un nou indicator de sănătate în acest mix?

Beneficiile testului la domiciliu - ExSeed
Sănătatea reproducerii masculine nu este ceva de ignorat. Testarea spermatozoizilor la domiciliu este o modalitate excelentă de a face acest prim pas în înțelegerea fertilității dumneavoastră.
Livrat într-o cutie elegantă, discretă și asociat cu aplicația ExSeed de ultimă generație, verificarea parametrilor spermatici este acum la fel de ușoară ca și cum ați plasa o altă comandă de mâncare la domiciliu.
Vă puteți testa din confortul propriei locuințe! Cu un kit de autotestare a spermei ExSeed, este mai ușor ca niciodată!
Aveți posibilitatea de a vă putea vedea propriii spermatozoizi. Pe telefonul dumneavoastră. De aproape și complet personalizat.
ExSeed poate fi comandat online pe www.farmaciadux.ro,
fiind un produs distribuit în România de către Dux MD Pharma Solutions.

Surse:


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha