30
None

Lactoferina sau „Medicamentul lui Dumnezeu”

În așteptarea vaccinului anti COVID, unele substanțe bine cunoscute deja și eficiente ne oferă o armă împotriva virusurilor și bacteriilor.

Gripă sau COVID-19?
Răceala și gripa au unele simptome care pot fi supărătoare și, dacă sunt gestionate eficient, sunt adesea autolimitate și se rezolvă în câteva zile la persoanele fără condiții preexistente. Cu toate acestea, unele dintre simptomele lor sunt similare cu cele observate în infecțiile cu COVID-19.
Cele mai frecvente trei simptome ale infecțiilor cronice sau acute ale sinusurilor sunt

  • secreții nazale sau în partea din spate a gâtului (picurare posterioara)
  • congestie sau obstrucție nazală, care poate face dificilă respirația.
  • durere, sensibilitate sau presiune la nivelul sinusurilor

La adulți cel mai frecvent apare sinuzita ca o consecință a infecției virale, indiferent ce virus ar fi acesta, mai ales la persoanele care au predispoziție către această patologie. La copil apare rinoadenoidita, boala „preferată” a copilului care se poate complica uneori cu otita medie și rinosinuzita.

Descoperiri recente
GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, scade inflamația, desfundă nasul, împiedică dezvoltarea virusurilor și bacteriilor.

Există studii recente și în curs de desfășurare care testează eficacitatea lactoferinei ca remediu pentru COVID-19. Prin urmare, s-ar putea specula că lactoferina sau lactoferina conjugată cu metale pot reprezenta un nou medicament puternic antiviral care are potențialul de a stimula sistemul imunitar uman natural împotriva COVID-19. Lactoferina poate fi utilizată la pacienții asimptomatici sau ușor simptomatici pentru a preveni agravarea SARS-CoV2.

Protecție la poarta de intrare
GripStop datorită acțiunii sinergice a componentelor sale (lactoferina, carboximetil p-glucan, D-panthenol, glicirizinat dipotasic) igienizează și protejează cavitățile nazale de agenți externi, chiar de origine virală sau bacteriană.

Înregistrat în UE ca dispozitiv medical, fără gaz propulsor, de clasa I pentru protecția cavităților nazale, cu acțiune de legare (inactivare) a particulelor patogene și lubrifiere, la adulți și copii.

Știați că Lactoferina, proteina miraculoasă din spuma laptelui crud, mai este supranumită și „medicamentul lui Dumnezeu“?

GripSTOP, cu lactoferină și glicirizină, poate fi administrat pe perioada lungă, fără efecte secundare si de către gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare. Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha