30
None

Remedii naturale pentru disfuncțiile sexuale masculine

Disfuncțiile sexuale sunt foarte frecvente în societatea modernă datorită stilului de viață plin de stres și agitație. Multe cazuri de disfuncție sexuală pot fi ameliorate prin tratarea problemelor fizice sau psihologice cauzatoare. Strategiile de tratament sunt multiple și pot include:

Tratament medical - tratamentul oricăror afecțiuni fizice care pot contribui la disfuncțiile sexuale; medicamente care pot îmbunătăți funcția sexuală, prin creșterea fluxului sanguin la nivelul penisului; prin injecții hormonale (substituție testosteronică), nivelurile serice de testosteron la bărbați putând fi îmbunătățite.

Implanturi mecanice - Implanturile peniene sau procedeele pe bază de vacuumizare pot fi de ajutor.

Terapie psihologică - Terapia condusă de un specialist poate ajuta la ameliorarea sentimentelor de anxietate, frică și de vinovăție care pot avea impact asupra funcției sexuale.

Educație și comunicare - Educația asupra sexului și comportamentelor sexuale pot ajuta la depășirea anxietății în ceea ce privește performanța sexuală. Dialogul deschis cu partenerul este deosebit de folositor în depășirea barierelor pentru o viață sexuală sănătoasă.

Eficacitatea tratamentului pentru disfuncțiile sexuale depinde de problema cauzatoare. Prognosticul este favorabil în cazul unor cauze fizice tratabile. Disfuncția sexuală ușoară datorată stresului, fricii sau anxietății poate fi tratată cu succes prin consiliere, educație și o comunicare bună între parteneri.

Din păcate, tipurile de tratare a disfuncțiilor sexuale pot fi însoțite de costuri, riscuri adiacente pentru sănătate și necesita timp.

O alternativă naturală pentru metoda de tratament a disfuncțiilor sexuale masculine, prezentată mai sus, vă este oferită de Ayurveda – Medicina tradițională indiană veche de peste 5000 de ani.

Medicina ayurvedică vă oferă beneficii similare, în mod natural, fără riscuri și costuri atât de mari.

În Ayurveda, fertilitatea și viața sexuală este privită ca o stare de sănătate a întregului organism, o stare de tonus, de energie și forță masculină. 

Noi vă venim în ajutor cu POTENT POWER - Tonic și revitalizant pentru bărbați, un produs ayurvedic 100% natural, marca Ayurmed, produs și comercializat de Star Internațional Med Impex.

Suplimentul alimentar POTENT POWER este un produs natural din plante ayurvedice, cu un conținut bogat de fitonutrienți cunoscuți pentru proprietățile lor privind menținerea sănătății și funcțiilor sexuale normale. Este susținut metabolismul, circulația sanguină, forța și masa musculară, echilibrul hormonal și sexual. Combinația de plante din POTENT POWER, este recunoscută pentru efectele sale de susținere a prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilității și performanțelor sexuale masculine în condiții de stres și suprasolicitare intelectuală și fizică.

Este un adaptogen care susține structurile nervoase, sistemul imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența organismului la condițiile de mediu și încetinește îmbătrânirea prematură.

Plante cu proprietăți curative deosebite din compoziția produsului POTENT POWER:

Asparagus racemosus (Shatavari) -  extractul din rădăcini echilibrează sistemul hormonal în caz de debilitate sexuală și are proprietăți afrodisiace datorită unui efect asemănător cu testosteronul. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea andropauzei sau menopauzei .

Myristica fragrans (Nucşoară) - afrodiziac, tonic, susține funcțiile sexuale.

Tribulus terrestris (Colţii-babei) - reglează producția de testosteron, funcțiile sexuale și reduce problemele din menopauza și andropauză. Crește rezistența fizică și psihică a organismului, este afrodiziac, acționează direct asupra hipofizei determinând creșterea sintezei și eliberării hormonilor gonadotropi ce stimulează activitatea gonadelor celor două sexe. La bărbați crește sinteza de testosteron, spermatogeneza și mobilitatea spermatozoizilor. Protector cardiac și coronarian, susține circulația sanguină, scade tensiunea arterială. Reduce lipidele serice prin creșterea metabolizării acestora și eliberarea de energie.

Chlorophytum arundinaceum (safed musli) - este o sursa bogata de fitonutrienți care susțin sistemul muscular (crește masa musculară). Este tonic, crește volumul și conținutului spermei și susține dorința sexuală .

Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătățește concentrarea și memoria. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența, ajută organismul în adaptarea la condițiile de mediu și încetinește îmbătrânirea.  Susține funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

Asphaltum punjabianum (Shilajit) -  are un conținut variat și foarte mare de minerale și alte componente care susțin organismul în procesul de refacere în caz de stres și oboseală. Susține performantele sexuale (libidoul, fertilitatea, erecția, imunitatea și capacitatea antioxidantă a organismului).

Quercus infectoria (Majuphal) - tonic general, indicat în stările de epuizare, susține digestia și absorbția substanțelor nutritive.  Este un antiinflamator și antioxidant eficient.

Syzygium aromaticum (Cuişoare), muguri florali - antiseptic, tonic în caz de oboseală. Menține nivelul testosteronului și susține funcțiile sexuale (crește libidoul, previne ejacularea prcoce).

Centipeda minima (Nak-chhikani) - susține circulația sanguină. Este utilizat în caz de  debilitate sexuală sau inflamații ale tubului seminal și sacului testicular.

Asteracantha longifolia  (Talmakhana) – crește volumul seminal și susține frecvența și calitatea actului sexual.

Yashad bhasma (furnizează cca. 5mg Zn /50%DZR) - este o formă de zinc organic care se absoarbe mai bine decât zincul anorganic . Medicina Ayurvedică a demonstrat că zincul natural are proprietăți afrodiziace și îmbunătățește mobilitatea spermatozoizilor.

Zincul reduce stresul și îmbunătățește memoria, fiind implicat în zona cerebrală responsabilă cu învățarea și memorarea, facilitează comunicarea între neuroni. Zincul are un rol important în menținerea imunitații, sănătății pielii, părului și unghiilor. Scade glicemia și are rol important în prevenirea complicațiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie).

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha